Dorostenci na úvod sezóny prohráli s Úročnicí

Sokol Ostředek / FK Kavalier Sázava – TJ Úročnice 2:5 (1:1)

V sobotu vstoupili do nové soutěžní sezóny naši dorostenci. Doma je čekal jeden z favoritů soutěže – tým z Úročnice. Naši se soupeře nezalekli a brankou Jakuba Jiříka se dostali do vedení. Soupeř který byl mírně lepší srovnal, ale před poločasem jsme mohli opět skórovat. Kuba Jiřík však svou loženku zahodil.

Zápas rozhodl nepovedený úvod druhé půle, kdy jsme po chybách dostali dva slepené góly a soupeř odskočil na 1:3 a když pak přidal čtvrtý, nevypadalo to s naším týmem dobře. Naši ovšem nerezignovali a Patrik Krajc snížil po hezké sólové akci na 2:4. Kdyby Jakub Kouřimský využil svou šanci, mohli jsme být znovu vev hře. Hosté pečetili výhru pátým gólem v závěru utkání.

Svěřence trenérů Budky a Nováku musíme za předvedený výkon pochválit. Oproti minulé sezóně se hra zřetelně zlepšila. Stínem utkání jsou zranění Jardy Rezka, Patrika Krajce a Jakuba Kouřimského, kteří utkání nedohráli.

Sestava: Krejcárek – Danko, Vávra, Matoušek, Skála – Rezek, Šimek, Zdvyhal, Kouřimský – Kraj, Jiřík

střídali: Mistoler, Grešla, Škvor T.


Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci