Mládež nebodovala, ale přípravka potěšila

O víkendu se do nové sezóny zapojily i všechny tři naše mládežnické týmy.

 

Největší radost nám udělali špunti z přípravky pod vedením kapitánky Páji Rezkové. Sice prohráli, ale bojovali jako lvi a moc nechybělo, aby ke konci vyrovnali. Radovánek Špalek, Šíma Kotil a Míša Vaněček hráli svůj první soutěžní zápas v životě. Přípravka se představila ve zcela nových dresech, které jsme pro ní vyhráli v soutěži firmy WEDOS díky vašim hlasům.

 

Po více jak deseti letech byl v Ostředku vytvořen dorostenecký tým. Na sobotní zápas s Nespeky se všichni těšili, ale realita byla krutá. Soupeř byl nad síly našeho týmu. Bylo znát, že nespečtí spolu hrají několik let. Fotbalově jsme na soupeře neměli. Nicméně kluci si zaslouží pochvalu, za to, že bojovali celý zápas. Fyzicky na to mají, vydrželi běhat celých 90 minut, což po zápase ocenil i smutný kouč Bohouš Slabý, který vyzdvihl výkon benjamínka týmu Jardy Rezka. Solidní výkon podal i gólman David Luzum, který zabránil ještě většímu gólovému přídělu. Na hráčích byla vidět nesehranost i herní nezkušenost. Pro řadu z nich to byl první ostrý zápas na velkém hřišti. Sobotní zápas je potřeba hodit za hlavu, s přibývající herní praxí přijdou i lepší výsledky.

 

Branku nevstřelili bohužel ani starší žáci. Trenéři měli obavu, aby přišlo dost dětí. Přes prázdniny jich totiž chodilo na tréninky velmi málo, což se na hře projevilo. Tým se oproti loňské sezóně výrazně obměnil a musí se teprve sehrát. Věřme, že se tréninková docházka zlepší a začneme střílet i branky.

 

Dorost: Sokol Ostředek / JAWA Divišov – Sokol Nespeky 0:15 (0:7)

Sestava: Luzum – Mistoler, Ryšavý, Grešla, Přibyl – Rezek, Kůta, Fadler, Jiřík – Pokorný, Pavlíček Střídal: Dumský

 

Starší žáci 7+1: Sokol Ostředek – SK Olbramovice / Sokol Vrchotovy Janovice 0:6 (0:3)

Sestava: Hajný – Svoboda, Vernerová, Rezek, Matoušek, Maroušek, Novák, Fořt, Kukla, Vrána, Styblík, Hák, Biras, Rezková

 

Starší přípravka 5+1 : Sokol Ostředek – SK Olbramovice 4:5 (1:3)

Branky: Smrkovský 2, Biras, Rezková

Sestava: Pejša F. - Rezková, Smrkovský, Biras, Vaněček, Kotil, Špalek, Trutnovský, Pejša A.


 



 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci