Fotbalisté znají své soupeře v sezóně 2017/18

 

V pátek 28. července se konal v Benešově losovací aktiv OFS Benešov, na kterém se ostředecké fotbalové týmy dozvěděly jména svých soupeřů v nadcházející sezóně 2017/18.

 

V úvodu aktivu byla zhodnocena uplynulá sezóna a byly předány ceny nejlepším týmům.

 

Ostředecké áčko zůstává ve skupině A okresní 4.třídy. V letošním roce má o soupeře méně, ve skupině je celkem 12 týmů. Nově na naše hráče čekají Drachkov a béčko Maršovic. Sezónu zahájíme v sobotu 26. června od 17h doma proti jednomu ze spolufavoritů - celku TJ Mír Jablonná n/V.

 

Dorostenecký okresní přebor je i letos jen šestičlenný. Novými soupeři našich budou Mezno a Trhový Štěpánov. Po dvoukolovém podzimu se OP spojí se soutěží okresu Praha západ a vytvoří se pro jaro dvě skupiny. Nejlepší trojice obou OP vytvoří jednu skupinu, zbylé pak druhou. I dorost začne doma. V sobotu 26. srpna od 10.15h přivítá Úročnici.

 

Změny nastaly i u starších žáků. Okresní přebor má dvě skupiny a po jednokolovém podzimu, se na jaře vytvoří dvě nové skupiny podle výkonnosti. Naši žáci začínají v neděli 3. září v Postupicích.

 

Přípravka bude v nové sezóně působit jako sdružený tým v Divišově.

 

     

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci