Stolní tenisté blízko vysněného postupu

Stolní tenisté zdolali v předposledním kole Krusičany 12:6 a ke konečnému 1.místu v OP-3 jich chybí jen jeden krok rovnající se výhře nad třetím Neveklovem v posledním kole, které se hraje již tento pátek. V prosinci se stejným soupeřem hráli nerozhodně 9:9.

 

Utkání s předposledním týmem tabulky, který se snaží uniknout baráži o udržení nebylo jednoduché. Po vyhraných dvouhrách, nominoval vedoucí týmu na dvouhry čtyřku Martin Vosátka, Roman Žydyk, Pepa Lemberk a Marek Škvor ml., jednička týmu Míra Janata zůstal v roli náhradníka.

 

Poté co v první sérii vyhrál jen Martin a ani začátek další série nebyl úplně ideální, byl Míra vyslán do zápasu na závěrečné dvě dvouhry. Tento tah se vyplatil, nasazení Míry přinesl větší klid na pálky spoluhráčů a dokráčeli jsme k povinné výhře.

 

Jelikož ani druhé Pyšely nezaváhaly, potřebuje áčko ještě jednu výhru. Věřme, že se to v pátek povede, poslední krok ale bývá nejtěžší.

 

Béčko si v přímém souboji v Bystřici definitivně zajistilo 4. místo v OP4. Poslední kolo již na jeho umístění nic nezmění.

 

Sokol Ostředek A - Krusičany B 12:6

SK Bystřice A - Sokol Ostředek B 4:14

SDH Petroupim D - Sokol Ostředek C 14:4

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci