Petr Florián se stal Ostředeckým fotbalistou roku 2016

V sobotu 18. března proběhlo v rámci sokolského plesu vyhlášení výsledků 9. ročníku ankety Ostředecký fotbalista roku, tentokráte za rok 2016.

 

Zleva: P.Florián, E.Špalek, L.Uršic, V. Kančij 

 

Ostředeckým fotbalistou roku 2016 se stal Petr Florián, pro kterého je to již třetí titul v historii ankety. Petr získal krásnou broušenou trofej a tradiční pivní odměnu věnovanou hlavní partnerem ankety – společností Plzeňský Prazdroj a.s. Druhé místo obsadil loňský vítěz Eda Špalek, který nasbíral jen o jeden bodík méně. Tak malý rozdíl historie ankety mezi prvním a druhým místem ještě nepamatuje. Třetí místo patřilo Lukáši Uršicovi, který si tak zopakoval výsledek z roku 2013.

 

Během večera si ocenění převzali i tři nejlepší střelci. Ostředeckou zlatou kopačku si vystřílel s 27 brankami Eda Špalek. Druhý skončil Petr Florián s 19 góly a třetí Lukáš Uršic, který nastřílel v roce 2016 9 branek v mistrovských zápasech.

 

Zatímco pořadí střelecké soutěže bylo známé již od konce podzimní sezóny, v anketě Ostředecký fotbalista roku 2016 rozhodovalo hlasování fotbalistů a jejich fanoušků a pořadí pětice nominovaných kandidátů znal před vyhlášením jen předseda TJ. Do hlasování se zapojily více jak tři desítky hlasujících.

 

Poháry a krásný broušený míč z atelieru SONA GLASS pro vítěze ankety byly placeny z obecní dotace pro TJ Sokol Ostředek, z.s.. Všem našim partnerům a sponzorům děkujeme.

 

Celkové výsledky ankety

 

Historický přehled vítězů


 

 

Foto: V.Floriánová

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci