Žáči si v Sedlci vyzkoušeli hru na celé hřiště

Sokol Sedlec-Prčice vs. Sokol Ostředek 7:1

 

Starší žáci, kteří hrají normálně na půlku hřiště, si v sobotu vyzkoušeli, jaké to je hrát na celé hřiště. Po dohodě se soupeřem nastoupili i dva dorostenci. Hrálo se 2x35 minut. Většina zápasu patřila domácím, kteří nás přehrávali kombinačním fotbalem a měli spoustu šancí. Nicméně naši předvedli bojovnost a měli i pasáže, kdy se dokázali kombinovat a ukázali domácím, trenérům i fanouškům, že i oni umí hrát fotbal. Skvěle zachytali v první půli Pepča Hajný a ve druhé půli Filip Biras. Podařilo se nám vstřelit i jednu branku, o kterou se postaral Martin Novák, když se naši ze středu hřiště krásnými přihrávkami dostali až před branku soupeře a s trochou štěstí skončil míč v síti. Šanci na skórování měl i Rezek, ale minul branku domácích. Musím kluky a děvčata pochválit za předvedený výkony, nicméně bylo vidět, že je spousta věcí, které se musí zlepšit.

 

Branka: Novák

 

Sestava: Hajný, Biras F., Mistoler, Grešla, Rezek, Rezková, Matoušek, Bareš, Biras J., Vernerová, Hák, Mistolerová, Škvor Jiří, Svoboda, Novák

 

Napsal: V. Budka

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci