Dorostenci se v Bystřici dočkali první výhry v sezóně

SK Bystřice / Sokol Maršovice – Sokol Ostředek / JAWA Divišov  3:5  (0:3)

Dorostenci se ve včerejších vloženém utkání v Bystřici dočkali první výhry v sezóně. Trenér Bohouš Slabý měl prvně k dispozici divišovské Lukáše Janovského a Filipa Šmída, a také se prvně na trávníku objevil Honza Dvořák, kterého jsme před sezónou koupili z Vlašimi. Přítomnost těchto tří hráčů se na hře týmu výrazně projevila, přestože několik hráčů chybělo kvůli nemocím a zranění.

Naši se ujali vedení již ve 14. minutě, kdy se trefil Ondra Grešla. Druhou branku jsme přidali již za tři minuty, kdy byl ve vápně faulován Lukáš Janovský a penaltu proměnil Štěpán Kůta. Třetí branku vstřelil ve 29. Lukáš Janovský. Do kabin tedy šli naši dorostenci s tříbrankovým náskokem.

Domácí sice v 55. minutě snížili, ale za osm minut odpověděl svým druhým gólem Lukáš Janovský.  Když pak Honza Dvořák za dalších pět minut proměnil druhou penaltu nařízenou v utkání v náš prospěch (opět po faulu na Lukáše Janovského), zdálo se být hotovo.

Bystřice to ale ještě nevzdala a dvěma brankami korigovala skóre na konečných 3:5.

Vítězství přineslo konečně radost do našich řad a veřmě, že bude vzpruhou do dalších zápasů.

Sestava: Luzum (Krejcárek) – Mistoler, Janovský, Jiřík, Bartík – Rezek, Dvořák, Šmíd, Přibyl - Grešla, Kůta

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci