Stolní tenisté slaví druhé výhry a atakují čelo tabulek

Stolně-tenisové áčko v pátek doma smetlo i bez Míry Janaty benešovské éčko, se kterým v minulé sezóně prohráli oba zápasy a po dvou kolech jim patří dělené druhé místo v tabulce OP3. Áčkaři začínají přemýšlet o změně svých ambicí pro letošní sezónu. Vypadá to, že by mohli mít na víc než jen bojovat o záchranu ve třetí třídě...

Důvěru vedoucího týmu nyní dostali Martin Vosátka, Roman Žydyk, Pepa Lemberk a Marek Škvor ml.. Naši tenisté vyhráli obě čtyřhry a pak Roman Žydyk ukázal, že jeho stoprocentní zisk z Petroupimi nebyl náhodou, ale že se stává tahounem týmu. Plný bodový zisk vybojoval proti svým bývalým spoluhráčům i Martin.

Béčko hrálo derby s teplýšovickým béčkem v Čeňovicích. Vzhledem k avizovaným absencím horko-těžko dávalo dohromady kompletní čtyřku, a tak musel jet pomoci Jura Žydyk, který se nevešel do nominace na souběžně hrající zápas áčka.

Základ k výhře položili naši výhrou v obou čtyřhrách. Stoprocentní ve dvouhrách byl Jura a Martin Vosádka, dva bodíky přidal Marek Škvor st. a jeden Honza Lukeš, který si odbyl premiéru v soutěžním utkání. Bohužel ho ale nedohrál kvůli zranění kotníku. I béčko je tedy po dvou kolech stoprocentní a atakuje přední příčky OP4.

Céčko zajíždělo do Krusičan, kde své domácí zápasy hraje nováček z Úročnice. K Petrovi Stanovskému, který vybojoval tři body, se bohužel zatím nepřidal nikdo z tria otec a synové Styblíci a tak si céčko připsalo stejnou porážku jako v prvním kole. Čas kluků však teprve přijde, nyní sbírají cenné zkušenosti.

 

Sokol Ostředek – Stolní tenis Benešov E 14:4

Sokol Teplýšovice B – Sokol Ostředek B 5:13

TJ Úročnice – Sokol Ostředek C 15:3

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci