Dorostenci nebodovali ani v jednom z domácích utkání

Los tomu tak chtěl, že dorostenci po dvou volných kolech absolvovali o prodlouženém víkendu hned dva zápasy a oba doma. Bohužel z nich nevytěžili ani bodík.

Páteční zápas s Úročnicí byl smolný. Hosté přijeli jen v deseti a druhou půli dohrávali dokonce o devíti. Zalezli jen na svou půli a bránili. K vedení 2:0 jsme jim však pomohli sami – nejprve si nerozuměl stoper Jiřík s gólmanem Luzumem a malá domů skončila v naší síti, aby pak minelu předvedl gólman, když promáchl balón na něj směřující. Naši hráli dobře, ale více jak na snížení Přibylem proti úporně bránícím hostům to nestačilo. Hosté pak z brejku pečetili výsledek.

V sobotu proti Pravonínu byla hra horší, soupeř nás přehrál a zaslouženě vyhrál. Naše gólová akce zakončená Patrikem Krajcem byla ale ukázková. Zápas bohužel nedohrál Kuba Jiřík, který po zákroku hostujícího hráče musel být odvezen do nemocnice s poraněným kotníkem, kde vyfasoval na 5 týdnů sádru.

Sokol Ostředek / JAWA Divišov – TJ Úročnice 1:3 (0:2)

sestava: Luzum – Mistoler, Bártík, Jiřík, Přibyl, Pavlíček, Broš, Fádler, Šmíd, Grešla, Krajc

střídali: Rezek, Kůta, Dumský, Krejcárek

Sokol Ostředek / JAWA Divišov – Sokol Pravonín / Sokol Čechtice 1:6 (1:4)

sestava: Krejcárek – Bártík, Broš, Jiřík, Mistoler – Rezek, Fádler, Pavlíček, Kůta – Grešla, Krajc

střídali: Nožka, Dumský

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci