Ostředečtí stolní tenisté na vánočním turnaji ve Vlašimi

Letos, stejně jako loni, 22. prosince, se naši hráči, Petr a Šimon Styblíkovi, Jura a Roman Žydykovi a Martin a Patrik Vosátkovi, zúčastnili vánočního turnaje ve Vlašimi.

Šimon s Patrikem byli zařazeni do kategorie “Mrňata”, kde, ovšem, jak by se mohlo zdát, žádná “mrňata” nehrála, nýbrž se jednalo pouze o “mladší” hráče, či hráče, kteří nehráli žádnou soutěž.



Šimon obsadil skvělou bronzovou 3. příčku a zlatou medaili z této kategorie si pak odnesl právě Patrik.

 Ostatní naši “borci” již soutěžili ve skupině “Profíci”. Hrálo se v pěti skupinách po šesti hráčích a jedna skupina se 7 hráči - celkem tedy 37 “profíků”. Ze skupiny postupovali první 2 do hlavního pavouka, ve kterém se následně hrálo K.O. systémem.

 V 1. skupině se představil Jura a dalších 6 hráčů. Tato skupina čítala mimojiné, také několik hráču OP1 či vyšších - např. vlašimského Jíšu, Hazmuku z Louňovic či Radka Slavíka ze Zruče. Přestože Jura předvedl bojovný výkon, vítězství proti těmto hráčům se mu získat nepodařilo. Se dvěma výhrami a 4 porážkami se Jura umístil na 5. příčce, a tak pro něj tímto turnaj skončil.

Ve skupině č. 2 si zahrál Roman. Letos mu los opět nadělil loňského soupeře, Košaře z Benešova, “známého” ze soutěže - Vladimíra Vlasáka, či divišovskou Alenu Křížovou. Bohužel ani letos nedokázal Košaře přehrát a těsně prohrál a zůstal tak 1 set za ním, na 3. příččce, a dále nepostoupil.

Do třetí skupiny byli k Petrovi, stejně jako k Jurovi, nalosováni nelehcí soupeři, jako např. Růžička a Nožka z Divišova, či Štěpánek z Louňovic. Tímto tak byly v podstatě již první tři příčky obsazeny, a tak se bohužel Petrovi postoupit nepodařilo. S pěti prohrami se loučil s turnajem na poslední příčce své skupiny.

Do poslední skupiny byl přiřazen Martin. Martinovi se jako jedinému našemu svěřenci podařilo postoupit ze základní skupiny, kdy po 3 výhrách a 2 prohrách postoupil ze 2. příčky do hlavního pavouka. Tam na něj již ale bohužel čekal poslední zápas s nejmladší dcerou pořadatele, trenéra Luboše Pěnkavy - Kristýnou, které Martin podlehl a turnaj pro něj skončil.

Šimon Styblík - 3. místo kategorie Mrňata
Patrik Vosátka - 1. místo kategorie Mrňata

Martin Vosátka - 7. - 12. místo kategorie Profíci

Petr Styblík, Jura Žydyk, Roman Žydyk - 13. - 37. místo kategorie Profíci


Napsal: Roman Žydyk

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci