Stolní tenisté se vyhnou i baráži

 

Páteční předposlední kolo OP3 rozluštilo tajenku z pohledu ostředeckého áčka. Domácí výhrou nad silnými Pyšely při současné porážce Týnce a Heřmaniček mají jistotu, že se vyhnou i baráži z druhým týmem OP4.

 

Pyšely dorazily v nejsilnější sestavě včetně třetího hráče žebříčku Černého a osmého Jiráně. Se stejným soupeřem se naši poměřovali v dubnu loňského roku v baráži s výsledky 2:16 a 0:18.

 

 

Vzhledem ke skutečnosti, že naší sestavě opět nastoupily obě posily – Míra Janata a Franta Menz, bylo otázkou dne jen to, zda se podaří vybojovat potřebný desátý bodík znamenající výhru. Důvěru dostali Roman Žydyk a Marek Škvor ml.

 

Rozhodující bod vybojoval hned v první své dvouhře Romča, když si poradil 3:0 se Svaškem. Ve své druhé dvouhře pak porazil i Gončara a byl úplný klid a nevadilo, že Marek selhal a prohrál všechny své zápasy. Na poslední zápas přenechal Míra místo Jurovi Žydykovi, který porazil Svaška.

 

Naše áčko vyhrálo 11:7 a do Heřmaniček k poslednímu zápasu sezóny může odjíždět v klidu, protože i přes případnou prohru patrně zůstanou na devátém místě, což je na tým, který jako nováček postoupil až jako třetí v pořadí.

 

Béčko hrálo ve čtvrtek po druhé během týdne v Bystřici, tentokráte proti áčku. Začátek byl velmi smolný, obě čtyřhry prohrálo 2:3, což nakonec zapříčinilo těsnou prohru 10:8. O body se postarali Jura Žydyk 3, Jindra Nenáhlo 2, Venca Ryšavý 2 a David Luzum. I naše béčko s největší pravděpodobností skončí na 9. místě tabulky.

 

Sokol Ostředek A – Sokol Pyšely B

 

SK Bystřice A - Sokol Ostředek B

 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci