Stolní tenisté prohráli 8:10 ve Voticích

 

Stolně-tenisové áčko předehrávalo svůj zápas ve Voticích již ve středu, protože v pátek se v místní sokolovně konal školský ples. Naši chtěli překvapit a přivést body. Domácí nepřekvapili a opět postavili dva hráče z béčka hrajícího OP2 - Lovíška a Jíšu.

 

Do čtyřhry se k Mírovi Janatovi tentokráte postavil Roman Žydyk a přes nepovedený začátek nakonec vybojovali výhru v pětisetech. Naopak Marek Škvor ml. s Petrem Stanovský přes snadnou výhru v prvním setu a vedení 9:6 ve čtvrtém nedokázali soupeře porazit. Po čtyřhrách byl tedy stav 1:1.

 

První série dvouher se našim velmi povedla. Míra porazil Lovíška, Roman otočil zápas se Zoulem a Jura Žydyk si snadno poradil s Budkou. Blízko k výhře byl i Petr s Jíšou v pětisetové bitvě. Stav 4:2 byl nadějný, ale domácí vylekal. Do druhé série nastoupil místo Budky Procházka, který hraje i OP1.

 

Střídání domácích vedlo k obratu. Míra sice ještě zvýšil na 5:2, když porazil Zoula, ale pak už domácí skóre otáčeli ve svůj prospěch. Míra dle očekávání vyhrál i další dva své zápasy, ale nikdo se němu nepřidával. Osmý bod přibyl až v závěru, kdy domácí skrečovali rozehraný duel Petra se Zoulem za stavu 2:2 na sety.

 

Škoda, ale je jasné, že nikdo nechce prohrát, proto se domácím nelze divit, že vystřídali. Vzhledem k výhře Týnce v Krusičanech musíme už smůlu zlomit a porazit i některý z papírově silných týmů. Třeba se to povede již v pátek doma proti Petroupimi.

 

Béčko svůj domácí páteční zápas s céčkem Petroupimi odložilo.

 

Sokol Votice C - Sokol Ostředek B 10:8

 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci