Ostředecký halový pohár 2016 vyhráli mladší žáci Trhového Štěpánova

 

V sobotu 6. února uspořádala TJ Sokol Ostředek v hale ZŠ Sázava čtvrtý ročník Ostředeckého halového poháru pro mladší žáky.

 

 

Turnaje se zúčastnilo sedm týmů: FK Kavalier Sázava, Sokol Trhový Štěpánov, Sokol Kondrac, Sokol Zásmuky, Sokol Struhařov(Pha-V), Jiskra Struhařov a náš tým. Hrálo se systémem každý s každým na 12 minut se čtyřmi hráči v poli.

 

Většina zápasů byla velmi vyrovnaná a nebyla nouze o překvapení. Proto o celkovém vítězi rozhodlo až poslední kolo a o stříbrných a bronzových medailích dokonce až úplně poslední zápas.

 

TJ Sokol Trhový Štěpánov - vítěz turnaje

 

Zaslouženým vítězem se stali žáci Sokola Trhový Štěpánov, kteří jako jediní prošli turnajem bez prohry. Stříbrné medaile zůstaly v Sázavě a třetí místo vybojovali žáci z Kondrace. Nepopulární čtvrtá pozice patřila Zásmukách, které přišly o medaile díky remíze s naším týmem v posledním zápase turnaje.

 

1.

 FK Trhový Štěpánov

9:1

14

2.

 FK Kavalier Sázava

10:3

11

3.

 Sokol Kondrac

7:2

10

4.

 Sokol Zásmuky

9:6

10

5.

 Sokol Struhařov

4:4

8

6.

 Sokol Ostředek

3:11

3

7.

 Jiskra Struhařov

1:16

1

 

Přehled výsledků

 

Tabulka

 

Zleva: Dytrich, Fotr a Kohoutek

 

Nejlepším hráčem turnaje byl vyhlášen zásmucký Šimon Kohoutek. Titul nejlepšího střelce si vystřílel za 6 gólů štěpánovský Jakub Fotr. Sošku pro nejlepšího brankáře si odnesl sázavský Tadeáš Dytrich. Ocenění si odnesli také láhev dětského šampaňského.

 

První tři týmy si odvezly domů poháry, medaile a lahev dětského šampaňského. Každý tým pak tašku plnou sladkostí.

 

Ostředecký tým

 

Ostředečtí mladší žáci

 

Naši žáci, kteří byli dle věkového průměru suverénně nejmladším týmem turnaje, si zaslouží velkou pochvalu. Bojovali a připsali si tři remízy, když o výhry se Struhařovy je připravily smolné góly. Velmi cenná je remíza se Zásmuky. Na druhou stranu je nutné přiznat, že jsme si nedokázali přihrát a zbytečně jsme ztráceli míče v útoku při snaze individuálně přejít přes několik hráčů a góly byly spíše o náhodě.

 

 Ostředek

-

 Kondrac

0:3

 Ostředek

-

 Struhařov BN

1:1

 Ostředek

-

 Trh.Štěpánov

0:2

 Ostředek

-

 Struhařov PV

1:1

 Ostředek

-

 Sázava

0:3

 Ostředek

-

 Zásmuky

1:1

 

Střelci

 Rezková Pája

 2 branky

 Svoboda Jirka

 1 branka

 

Poděkování patří všem, kteří se na úspěšném průběhu turnaje podíleli, zejména pak Obci Ostředek za finanční příspěvek na zajištění turnaje, panu Františku Filipovi za rohlíky, Járovi Rezkovi za ovládání časomíry, Monče Svobodové za zapisování střelců, Marcele Kůrkové za provozování mini-stánku s občerstvením, pánům rozhodčím Tinákovi a Palečkovi.


 

FK Kavalier Sázava (2.místo)

TJ Sokol Kondrac (3.místo)

Sokol Zásmuky

Sokol Struhařov  (PV)

Jiskra Struhařov (BN)


 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci