Žáci potěšili pěknou hrou

 

Mladší žáci: Sokol Ostředek – TJ Václavice 0:3 (0:2)

 

Naši nejmenší fotbalisté předvedli solidní výkon, bohužel je opět zcela zklamala koncovka. Přes řadu gólových šancí, včetně penalty, jsme nedokázali ani jednou dopravit balón do václavické branky.

 

Sestava: Biras F. (31.Maroušek) – Mistolerová, Rezková, Maroušek (31.Biras F.) – Svoboda, Vrána – Smrkovský (Biras J.), Pejša

 

Starší žáci: Sokol Ostředek – Sokol Mezno 4:3 (4:1)

 

Starší žáci podali proti favorizovanému Meznu, zejména v prvním poločase, výborný výkon- Naše branky padali po krásných kombinačních akcích. Hattrickem se blýskl Filip Hák. Hráli jsme opravdu pěkný fotbal. V druhém poločase nám trochu docházeli síly. Soupeř nás zatlačil a lacinou brankou snížil na rozdíl dvou branek. Škoda neproměněné penalty, pátá branka by do našich řad přinesla uklidnění. V dramatickém závěru sice Mezno vstřelilo třetí branku, ale naši svou bojovností poslední minutu zvládli a radovali se z druhé výhry v sezóně. Pro hosty to byla v 5.kole teprve první bodová ztráta.

 

Branky: Hák 3, Vernerová

 

Základní sestava: Rezek – Svobodová, Mistoler, Fádler – Kubíková, Vernerová - Hák, Žerava
střídali: Poláček, Rezková, Mistolerová


 


 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci