Fotbalisté si přivezli ze Soběhrd čtyřgólový výprask

 

V neděli dopoledne sehráli naši fotbalisté derby zápas v Soběhrdech s místním béčkem, s posledním týmem tabulky, které jsme v loňské sezóně dvakrát vyprovodili s výpraskem. Časy se bohužel rychle mění. Ostudný výprask si tentokráte domů vezli naši fotbalisté.

 

Nechce se ani věřit, že jsme v Soběhrdech „dokázali“ prohrát 4:0, obzvlášť když minulý týden jsme doma proti Křečovicích předvedli solidní výkon, zatímco domácí si odvezli z Chocerad jedenáct gólů. Věřme, že zápas s Křečovicemi nebyl jen tou jednou vlašťovkou, která jaro nedělá a že si nebudeme muset zvykat na podobnou hru a výsledky jako v Soběhrdech a prvních dvou kolech v Choceradech a Čerčanech.

 

Kolena nám podlomila již ve 3.minutě hrubice našeho gólmanského benjamínka. V druhé půli pak domácí potrestali další chyby našich zadních řad. V zápase nám chyběla myšlenka, překvapivý nápad. Nedokázali jsme si přihrát. Tragické je, že jsme si nevypracovali žádnou šanci. Absence zraněných (Milan Škvor, Lukáš Uršic, Kamil Krejcárek, atd.) je na naší hře bohužel hodně znát, kvalitu nahrazujeme jen kvantitou. Nehrajeme už fotbal, ale jen kopanou.

 

Nezbývá než zapomenout, zvednout hlavu a v sobotu doma proti Úročnici dát do zápasu vše, abychom nezůstali přikováni ke dnu tabulky a nebyli celému okresu pro srandu.

 

Sestava:
Luzum – Fiala, Florián, Kapal, Müller - Měchura (78.Ryšavý), Kančij V. (46.Zikmund), Macháček, Nerad – Dvořák, Špalek E. 


 

Fotky převzaty z webu FK Soběhrdy

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci