Žáci o víkendu doma nebodovali

 

Mladší žáci: Sokol Ostředek – Sokol Miřetice 0:2 (0:2)

 

Naši nejmenší fotbalisté se po výhře v Křečovicích představili v neděli prvně v této sezóně na domácím trávníku. V první půli byly jednoznačně lepší Miřetice, které nás přišpendlily na naší půlku. Vůbec se nám nedařili výkopy od branky, balón se k ní neustále vracel zpátky. Vpředu nám citelně chyběli Štěpán Vrána a Martínek Škvor, kteří by dokázali podržet míč a vymyslet nějaký překvapivý tah. Na vedoucí gól miřetických málem dokázal odpovědět Jirka Svoboda, který z ojedinělém brejku sice překonal gólmana, ale míč skončil jen na tyči. K naší smůle udeřili v závěru Miřetice po druhé. Jejich gólman nevěděl, co s míčem, tak jej z půlky nakopl směrem na bránu a ten prošel mezi nohama našeho brankáře do sítě.

 

V druhém poločase jsme vyměnili brankáře. Filip Biras branku uzamkl a nepustil za svá záda žádný balón. Začali jsme i hrát fotbal, ale báli jsme se i z vyložených pozic střílet, proto se na výsledku nic nezměnilo. Za zlepšenou hru v druhé půlce si naši zaslouží pochvalu.

 

Sestava:
Maroušek (31.Biras Filip) – Mistolerová, Rezková, Bareš Vít – Svoboda, Biras Jakub, Škvor T. - Biras F. (31.Maroušek)
střídali: Pejša, Bareš Vojta, Smrkovský

 

Starší žáci: Sokol Ostředek – Sokol Pravonín 1:3 (0:1)

 

Starší žáci chtěli navázat na středeční výhru, přestože se jim postavil vedoucí tým tabulky. Se soupeřem jsme hráli téměř vyrovnanou partii, ale je nutné uznat, že Pravonín byl fotbalovější a zaslouženě se do půlky ujal vedení. V druhé půli jsme proměněnou penaltou (Jirka Žerava) vyrovnali, ale pravonínští dokázali brzy na to potrestat dvě naše hrubé chyby – nejprve jsme nechali hostujícího hráče volného před naší bránou a pak jsme při rohu zapomněli na zadní vrátka.

 

Sestava:
Rezek – Kubíková, Svobodová, Mistoler, Vernerová, Žerava, Hák, Maroušek, Poláček, Svoboda, Rezková

 


 


 

 

 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci