Fotbalisté brali doma s Křečovicemi pouze bod

 

Naši fotbalisté se včera prvně v této sezóně představili před domácím publikem. Čekal je třetí těžký soupeř v řadě - Vltavan Křečovice, který se chce po sestupu rychle vrátit zpět do trojky. Ideální fotbalové počasí a hlad po fotbale přilákal na zápas téměř pět desítek platících diváků.

 

Zatímco minulý týden se po vsi hledal každý, kdo má kopačky, tak nyní musel trenér Mirek Lejček řešit zcela opačnou situaci. V kabině mu před zápasem sedělo dvacet hráčů, k dispozici přitom bylo jen 17 dresů. Na tři hráče tak zbylo jen místo na tribuně. Návrat po jarním zranění kolene zažil šutér Eda Špalek a do mistrovského zápasu skoro po dvou letech nastoupil Ondra Vildman, který s přehledem zvládl roli stopera. V brance se po dlouhé době představil Jirka Škvor. V závěru utkání se prvně v ostředeckém dresu na hřišti objevil Honza Dvořák.

 

Bohužel i v tomto zápase se nám nevyhnulo vážné zranění. Již v 15.minutě odkulhal se zraněním kotníku po likvidačním zákroku křečovického Maříka Kamil Krejcárek, který si na podzim asi již nezahraje.

 

Od začátku se hrál svižný fotbal, i když bez vyložených šancí. Až ve 27. minutě si to namířil do vápna Roman Špalek a hostující bek ho zastavil jen za cenu faulu. K penaltě se postavil Eda Špalek a poslal nás do vedení. Poté se dostali do tlaku hosté, "vypracovali" si sérii trestných kopů z hranice šestnácky a poslední z nich v 36.minutě nechytatelnou střelou proměnil Kondáš. V závěru první půle se protáhl kolem obránců jako lasička Roman Špalek, naservíroval míč na malé vápno Petru Floriánovi, který ale ve vyložené pozici střílel těsně vedle.

 

V druhém poločase, zejména v posledních dvaceti minutách, jsme měli mírně více ze hry my. Vytvořili jsme si několik šancí, bohužel se nám žádnou z nich nepodařilo proměnit. Střela Edy Špalka po průniku po křídle skončila nejprve na gólmanovi a dorážka trefila jen spojnici. Utkání tak skončilo patrně spravedlivou remízou. Připsali jsme si první bodík do tabulky a odpoutali se tak od ostudného dna tabulky. Pokud budeme podávat stejné výkony i v dalších zápasech, měly by body na našem kontě přibývat.

 

Sestava:

Škvor J.- Fiala, Vildman, Kapal, Müller - Měchura (86.Dvořák), Krejcárek (15.Nerad), Florián, Macháček - Špalek E., Špalek R.(60.Kančij V.) 


 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci