Fotbalová neděle

 

Přípravka: Sokol Ostředek vs Maršovice 11:0

 

V neděli k nám zavítal soupeř z Maršovic, který přijel s hodně mladým mančaftem. Naši špunti každopádně předvedli pěkný výkon, nebáli se zakombinovat s brankářem, tak by měla naše hra vypadat. Jednu výtku ale přece jen budu mít, v některých situacích jsme určité věci měli řešit rychleji. Konečné skóre 11:0 bylo ovšem zasloužené. Nyní nás čeká už jen domácí turnaj (20.června) a pak zasloužené volno.

 

Branky: Štěpán 5, Jíra 2, Péťa 2, Vojta a Vítek


Sestava: Pepa Hajný - Lucka Mistolerová, Pája Rezková, Jíra Svoboda, Štěpán Vrána, Vítek Bareš, Vojta Bareš, Filip Biras, Jakub Biras, Péťa Smrkovský a Adam Pejša

 

Žáci: Sokol Ostředek vs Chocerady 0:12

 

Po zápase přípravky si naši žáci pozvali na přátelský match družstvo Chocerad. Žákům se v zápase moc nevedlo, což bylo zapříčiněno i mnoha absencemi v týmu, kdy jediná na střídání byla Pája Rezková z přípravky. Malý počet hráčů na střídání byl znát a hráčům postupně docházeli síly. Zápas nakonec skončil 12:0, každopádně 8 statečných je potřeba pochválit za snahu.

 

Sestava: Vládík Maroušek - Karolína Horáková, Nikola Holubková, Týna Kubíková, Patrik Svatoň, Matěj Hampl, Kuba Mistoler, Pája Rezková

 

Áčko: Sokol Ostředek vs Bystřice B 6:1

 

Za horkého nedělního odpoledne se odehrál zápas našich borců s besem z Bystřice. Oba mančafty se sešli akorát v jedenácti lidech (na posledních 20 minut nám ještě dorazil Ziky), a tak čekalo na hráče dlouhých 90 minut. Z počátku utkání jsme měli převahu, kterou se povedlo po výborném napadání Kuby Horáka přetavit ve vedoucí branku. Hosté ale za chvíli po nenápadné akci dokázali vyrovnat. Po této brance jsme si vytvořili pár pěkných šancích, ze kterých se nám ale nepodařilo vsítit branku. Pak se ale u lajny zmocnil míče Kuba Horák a přihrávkou do vápna našel Tomáše Sadílka, který ,,šourákem"" k tyči zvýšil na 2:1. Tomáš Sadílek pak do přestávky přidal ještě jeden gól, a tak se šlo do kabin za stavu 3:1. Druhý poločas už patřil pouze nám, a tak po brankách Tomáše Sadílka (zkompletoval svůj hattrick), Milana Škvora a Petra Zikmunda, jsme si odnesli ze hřiště všechny 3 body.

 

Sestava: Luzum – Fiala, Škvor M., Kapal, Müller – Nerad, Florián, Kančij V., Měchura – Sadílek (70.Zikmund), Horák

 

Autor: Martin Novák

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci