Stolní tenisté smetli v derby Teplýšovice a poskočili na třetí místo

 

V pátečním derby s Teplýšovicemi se naši stolní tenisté rychle zbavili předzápasové nervozity a s přehledem získali vytoužené vítězství. Hosté v čele s exostředeckým Pavlem Šramotou – dvojkou žebříčku ale budili respekt.

 

Našim se podařilo vyhrát obě čtyřhry a postupně kráčeli za jasným vítězstvím. Pavel Šramota byl sice nad síly všech našich hráčů, ale s dalšími soupeři si připisovali už jen jasné výhry. Výjimkou byla pětisetová bitva Marka Škvora s Dominikem Grézlem v první sérii, která nakonec vyzněla pro hostujícího hráče.

 

Po zápase naši hráči čekali na výsledek zápasu Olbramovic s prvními Heřmaničkami. Heřmaničky nezaváhali a pomohli našemu týmu. Olbramovice už náš tým, mající v kapse dvě výhry z předehrávek, nemůžou v tabulce předstihnout. Bodově by jej mohl dotáhnout Divišov, ale ve prospěch našich barev mluví lepší bilance setů ze vzájemných zápasů, které shodně vyhrál vždy domácí tým 12:6. Třetí příčka by tedy našim již neměla uniknout, což by byl první velký úspěch v novodobé éře ostředeckého pinčesu.

 

Pravděpodobně závěrečný zápas sezóny sehrají áčkaři v pátek ve Zbořeném Kostelci s druhým celkem tabulky – Týncem n/S.

 

Béčko hrálo na horké půdě v Čerčanech pouze ve třech a odvezlo si prohru 2:16. I před hráči druhého týmu je již pouze jeden zápas – utkání v Bystřici (ve čtvrtek 5.3.)

 

Sokol Ostředek A - Sokol Teplýšovice B 13:5

 

Slavoj Čerčany C - Sokol Ostředek B 16:2

 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci