Přípravka odstartovala nový rok turnajem ve Zruči

 

V neděli 4.ledna se náš nejmladší výběr zúčastnil turnaje, pořádaného Trhovým Štěpánovem v hale ve Zruči nad Sázavou. Turnaje se nakonec zúčastnili pouze 4 mančafty, jelikož Nespeky svou účast odřekli. Nakonec se tedy upravil systém turnaje, kde se všechny týmy utkali dvakrát, každý s každým.

 

 

Celkem jsme tedy odehráli 6 zápasů, kdy nejvyrovnanější partie jsme předvedli na začátku a ke konci turnaje. Na našich špuntech je vidět jako každoročně syndrom ,,zimního spánku“.

 

Naším nejvyrovnanějším soupeřem v dvou-utkáních byl Trhový Štěpánov, kdy v prvním zápase po celkem slušném výkonu jsme uhráli remízu 0:0 Druhý zápas nám ovšem už tolik nevyšel a prohráli jsme 0:1. Nutno podotknout že jsme hodně dopláceli na neschopnost kvalitně zakončit. Nicméně věřím, že se to po rozehrání změní.

 

Dalším soupeřem v turnaji bylo stále lepšící se družstvo Šelem z Ratměřic. V prvním zápase nám nevycházelo absolutně nic a výsledek pro nás byl ještě hodně přijatelný (prohra 4:1 střelec Kuba Biras). Druhý zápas jsme se zaměřili na kvalitní defenzivu a případné brejky, což nám vycházelo, až na jednu chybu kdy jsme nechaly projít přes 3 hráče kvalitně hrajícího obránce Ratměřic a ten rozhodl (0:1).

 

Třetím soupeřem byl mančaft z Miřetic. První zápas byl podobný jako ten s Ratměřicemi tedy naprosto nepovedený a zasloužená prohra. Druhý zápas byl ale opět o něčem jiném, když jsme se opět věnovali spíše defenzivě a po jednom povedeném brejku jsme se dostali do vedení (střelec Kuba Biras). Zbytek zápasu už jsme odbojovali a vyhráli 0:1.

 

S naší bilancí 1-1-4 jsme obsadili 4.místo.

 

 

K hráčům mám jednu velkou výtku. Opět byli vidět nákopy a zbytečné zbavování míčů, což je absolutně špatně. Musíme se naučit nebát se podržet balon, nebát se soubojů 1 na 1, nebát se pohrát si s balonem. Musíme se naučit trénovat, i když zrovna nemám trénink, vzít si balon a jen tak si jít zkoušet finty nebo si jen jít zakopat.

 

Nicméně jak jsem řekl na začátku, byl to první turnaj po zimě a věřím, že se vrátíme ke hře, kterou jsem hráli v podzimní části sezony, kdy jsme soupeře přehrávali (HODNOTÍM VÝKON, NE VÝSLEDKY !!!! KDO CHODIL NA ZÁPASY, CHÁPE).

 

Martin Novák

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci