Silvestrovský pinčes přilákal opět více jak třicet sportovních nadšenců

 

 

Ostředečtí stolní tenisté se již počtvrté v řadě rozloučili s kalendářním rokem turnajem ve stolním tenise nazvaným „Silvestrovský pinčes“. Letošní ročník byl, stejně jako ten loňský, určen pouze pro domácí, členy TJ a pozvané. I tak se v neděli na sále ostředecké restaurace sešlo více jak třicet sportovních nadšenců.

 

 

V ženské kategorii soupeřily čtyři dámy(pátá Jana Krejcárková hrála s muži). Hrálo se systémem každá s každou- Z celkového vítězství se radovala domácí Naďa Havlová před Jitkou Hanibalovu z Kozmic. Bronzovou medaili získala Martina Floriánová z Třemošnice. Čtvrtou příčku obsadila Lucie Styblíková reprezentující domácí TJ.

 

 

Mužská část turnaje se hrála systémem pavouka na dvě porážky s dohrávkami o konečná umístění. V závěrečných zápasech byl k vidění pěkný ping-pong a často byl po výměnách slyšet potlesk přihlížejících. Zlatou medaili vybojoval zaslouženě Roman Žydyk, který ve finále porazil Petra Stanovského 3:0 na sety. Bronzovou medaili obhájil Marek Škvor ml., který v bojích o medaile nejprve zdolal Juru Žydyka 3:1, aby následně nestačil na Petra Stanovského v poměru 1:3 na sety. Nepopulární bramborová pozice tedy zbyla na Juru Žydyka.

 

Na nejlepší tři v obou kategoriích čekala originální medaile, lahve šampaňského a drobnosti od sponzora.

 

 

Novinkou byl, až během dne ad-hoc zorganizovaný, turnaj v dětské kategorii, do kterého se přihlásili tři hráči. Po velmi vyrovnaném průběhu, kdy každý z účastníků vyhrál jeden zápas, se z celkového vítězství radoval Štěpán Vrána před sourozenci Matyášem a Šimonem Styblíkovými.

 

 

Na závěr si všichni zahráli oblíbenou obíhačku, kterou ovládl Pepa Lemberk, nový člen ostředeckého oddílu stolního tenisu a získal tak láhev šampaňského.

 

Po skončení sportovní části až do večerních hodin vyhrával na harmoniku pan Procházka z Divišova se svým kolegou kytaristou.

 

Celkové výsledky - muži

 

1.

ŽYDYK Roman

2.

STANOVSKÝ Petr

3.

ŠKVOR Marek ml.

4.

ŽYDYK Jura

5.

VOSÁDKA Martin

6.

LEMBERK Josef

7.

NENÁHLO Jindřich

8.

STYBLÍK Petr

9.

KREJCÁRKOVÁ Jana

10.

SOUSTRUŽNÍK Michal

11.

MÜLLER Jiří

12.

FIALA Ladislav

13.

VRBA Milan

14.

KOTIL Richard

15.

KREJCÁREK Kamil

16.

LEJČEK Miroslav

17.

ŠKVOR Marek st.

18.

KORTÁNEK Tomáš

19.

RYŠAVÝ Václav

20.

FLORIÁN Pavel

21.

TAMME Karel

22.

VRÁNA Petr

23.

LUZUM David

24.

VALENTA Miroslav

25.

ŠEBESTA Petr

26.

SADÍLEK Tomáš

 


 

 

 

 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci