Vzájemným zápasem a gulášem zakončili stolní tenisté první půlku sezóny

 

Pátečním vzájemným zápasem zakončili naši stolní tenisté první polovinu sezóny 2014/15. Po utkání na všechny čekal ohnivý guláš a při pivku se hodnotil dosavadní průběh sezóny.

 

Áčko si z deseti zápasů připsalo 6 výher. Škoda těsných proher 8:10 v Olbramovicích, kde k remíze chyběl jeden míček a v Teplýšovicích, kde byla plichta také hodně blízko. V tabulce skončí po dohrávkách asi až páté, ale k barážové pozici a souboji s předposledním týmem třetí třídy chybí jen kousek. Tabulka od druhé příčky je totiž hodně vyrovnaná. Velmi důležitý bude hned první zápas po krátké vánoční přestávce, kdy v pátek 2.ledna hrají naši hráči od 18.30h v Divišově, který doma dokázali porazit.

 

Béčko si dalo do druhé půlky za cíl vyhrát alespoň jeden zápas. Škoda domácího zápasu s Petroupimí, výhra byla hodně blízko. Druhou půlku soutěže začne béčko doma s lídrem z Heřmaniček, který všechny dosavadní zápasy vyhrál, a to dvakrát jel ven jen ve třech hráčích a tedy ještě před začátkem prohrával 5:0. Začíná se v 18h na sále ostředecké restaurace.

 

Ostředek A - Ostředek B 17:1

 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci