Áčko vyhrálo v Netvořicích, béčko doma nestačilo na Bystřici

 

Oba naše stolně-tenisové týmy čekaly v předposledním kole první části důležité zápasy. Áčko potřebovalo ve čtvrtek vyhrát v Netvořicích, aby udrželo kontakt s čelem tabulky. Béčko mohlo v pátek v případě výhry nad Bystřicí opustit poslední příčku.

 

Áčko tři důležité body získalo a po třech prohrách v řadě si připsalo do tabulky již pátou výhru. V Netvořicích vyhrálo 5:13. Vzhledem k sestavě domácích bylo jasné, že všichni naši hráči by měli získat body pro nejmladšímu z Čiperů Martinovi, zatímco ze zápasů s nejstarším Miroslavem se body nečekaly. O výsledku tedy měly rozhodnout čtyřhry a duely se Švankmajerem a Jakubem Čiperou. Díky ostatním výsledkům naši zůstali na pátém místě, ale na barážovou druhou příčku ve velmi vyrovnané soutěži jim chybí jen tři body.

 

Béčko si chtělo v zápase s Bystřicí připsat první výhru. Po čtyřhrách a první sérii dvouher drželi naši hráči se soupeřem ještě krok, ale pak soupeř svůj náskok zvyšoval. Tříbodového Petra Styblíka bohužel nikdo výrazněji nepodpořil a tak se z výhry radoval hostující tým.

 

V pátek 19.12. od 18h čeká naše týmy druhé derby. Přijďte se podívat!

 

 

Sokol Netvořice C - Sokol Ostředek A 5:13

 

Sokol Ostředek B - SK Bystřice 6:12

 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci