Na úvod přípravy fotbalisté snadno vyhráli v Ondřejově

 

Sokol Ondřejov B – Sokol Ostředek 0:4 (0:1)

 

Včera sehráli ostředečtí fotbalisté v Ondřejově první přípravné utkání na novou sezónu. Místní béčko, v minulé sezóně předposlední tým své skupiny čtvrté třídy na okrese Praha východ, bylo ideálním soupeřem pro rozehrání. Je tedy velká škoda, že přes početný kádr hráčů, měl Mirek Lejček k dispozici pouze dvanáct hráčů plus Kubu Horáka, který zaskočil pomoci. Kdy jindy než v přáteláku se dají vyzkoušet různé varianty rozestavení? Hned první zápas ukázal, že přihlášení pouze jednoho týmu do nové sezóny bylo více než rozumné a opodstatněné.

 

Svou premiéru mezi tyčemi nejen v ostředeckém dresu, ale vůbec mezi dospělými si odbyl šestnáctiletý David Luzum a nevedl si špatně. Ukázal několik povedených zákroků a udržel čisté konto. O obsazení brankářského postu se do budoucna nemusíme strachovat.

 

Soupeř před zápasem budil svými postavami respekt, ale fotbalovost mu chyběla. Po celý zápas jsme měli převahu, kterou jsme výrazněji přetavili v branky až v druhém poločase, první skončil našim jednobrankovým vedením.

 

Naše branky vstřelili Kuba Horák, Jenda Müller, Petr Zikmund a Fanda Macháček z penalty. Řadu dalších příležitostí jsme nevyužili, mimo jiné i penaltu, kterou Petr Florián poslal dva metry nad bránu domácích.

 

V sobotu čeká naše hráče v generálce na první mistrovský zápas o poznání silnější soupeř. Od 17h hrajeme ve Struhařově (okres Praha-východ). Domácí tým v minulé sezóně vyhrál s velkým náskokem svou skupinu čtyřky a postoupil do třetí třídy.

 

Sestava:
D.Luzum (46. J.Škvor) – Z.Měchura, K.Krejcárek, R.Špalek , J.Müller – L.Fiala, P.Florián, E.Špalek, P.Zikmund (15.F.Macháček) – J.Horák (46.D.Luzum), F.Sedlmaier (46. P.Zikmund)

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci