Stolní tenisté si připsali třetí výhru, porazili Teplýšovice

 

Ostředečtí stolní tenisté vyhráli důležité utkání proti Teplýšovicím v poměru 12:6, připsali si třetí výhru do tabulky a opustili tak poslední místo tabulky.

 

Naši hráči se dokázali tím nejlepším způsobem vypořádat s neustálým, až nesportovním remcáním hostů na teplotu na sále, nevypnuté síťky, křivé a špinavé stoly.

 

Základ úspěchu byl položen již ve čtyřhrách, které jsme obě vyhráli. Po nich bylo jasné, že pokud všichni porazí hostující trojku Gobyho a čtyřku Škvora, máme vítězství v kapse. Plán byl splněn na sto procent a navíc Janča Krejcárková přehrála Šmakala a Petr Stanovský hostující jedničku Grézla.

 

V tomto týdnu čekají náš tým dva zápasy na půdě nejlepších týmů soutěže – ve středu odložený zápas v Neveklově a v pátek u lídra v Sázavě. V těchto zápasech bude úspěchem každý získaný set. 

 

Zápis utkání

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci