Fotbalisté nasázeli bezzubým Václavicím půltucet gólů

 

Ostředecké fotbalisty čekal v sobotu zápas podzimu proti Václavicím, ve kterém museli navíc i odčinit hloupou a zbytečnou porážku z Netvořic. Ukázalo se, že jsme měli ze soupeře až zbytečnou obavu. Slabší soupeř se u nás letos nepředstavil, nicméně nám dlouho trvalo, než jsme naší převahu přetavili do brankového vyjádření. Hostující obrana dirigovaná Drazdíkem a zejména pak gólman Málek dlouho odolávali.

 

Již ve 4.minutě se uvolnil Lukáš Uršic a z 18 metrů poslal pěknou střelu, kterou gólman Václavic vytáhl nad břevno. V 18.minutě střílel z otočky Michal Kodad, ale václavický gólman opět míč vytěsnil na roh. Ve 20.minutě hlavičkoval Milan Škvor těsně nad branku hostí. Ve 22.minutě šel důsledně za míčem Fanda Macháček, dostal se až před gólmana, ale místo přihrávky na zcela volného Jendu Kuželku, zkusil štěstí sám a václavický brankář jeho střelu ztlumil mimo branku. V 36.minutě střílel těsně vedle Pepa Šilhavý.

 

Dočkali jsme se až ve 40.minutě. Zdeněk Měchura vybojoval u lajny míč, přihrál na Fandu Macháčka, který poslal centr do vápna na hlavu Lukáše Uršice a ten se nemýlil – 1:0. Těsně před koncem poločasu střílel ještě těsně vedle svou levačkou Michal Kodad.

 

Prvních patnáct minut druhé půle přineslo velmi slabý fotbal, či spíše jen kopanou, naši sice měli i nadále územní převahu, ale žádnou příležitost jsme si nevytvořili. Když uběhla hodina hry předvedli jsme pěknou akci po ose Macháček - Měchura – Uršic a posledně jmenovaný poslal míč , tentokráte nohou, podruhé za záda gólmana Málka.

 

V 73. minutě se prvně dostal ke slovu Milan Škvor, který zvýšil na 3:0 po nahrávce od Fandy Macháčka. Za dvě minuty se Milan opět opřel do balónu a bylo to už 4:0. V 78.minutě střílel Jenda Kuželka, ale václavický Málek jeho povedenou střelu chytil. Pak se zranil a zbytek zápasu dohrávali hosté o deseti, protože neměli nikoho na střídání. Do branky se musel postavit hráč z pole.

 

Milan Škvor pokračoval ve svém střeleckém koncertu. V 88. a 90.minutě poslal do václavické branky další dvě naštívenky a upravil tak na konečných 6:0.

 

Ostředecká sestava:
Škvor J. – Fiala, Florián, Uršic, Macháček – Šilhavý, Škvor M., Krejcárek, Měchura (79.Müller) – Kuželka, Kodad (52.Kumsta)


 

 

 

 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci