Fotbalisté ztratili vyhraný zápas v Netvořicích

 

Fotbalisté áčka nezvládli důležitý a dobře rozehraný zápas v Netvořicích. Béčko v deseti lidech nemělo šanci u lídra ve Velíši. Žáci zakončili sezónu prohrou 8:0 ve Struhařově.

 

Sokol Netvořice – Sokol Ostředek 6:4 (2:2)

 

Přes výborný start do zápasu, kdy jsem po čtvrthodině vedli 0:2 a v druhé půlce pak ještě 2:3 a 3:4, nedokázali naši fotbalisté v tomto důležitém utkání bodovat. Je to velká škoda, protože Václavice doma jen remizovali a tak při výhře bychom výrazně odskočili od sestupových vod.

 

Zklamaný trenér Bohouš Slabý žehral na velmi průchodnou obranu a absenci několika hráčů základní sestavy a dodal: „ Takto rozehraný zápas bylo trestuhodné prohrát, ale když nebojujeme a hrajeme bez zájmu, tak se tomu nemůžeme divit. Za týden musíme v zápasu podzimu doma porazit Václavice, které na nás ztrácejí nyní dva body.“

 

Branky Ostředka: Florián 2, Macháček, Uršic

 

Ostředecká sestava:
Škvor J. – Fiala, Ptáček, Škvor M., Müller – Krejcárek, Uršic, Kuželka, Kodad – Macháček, Florián

 

 

Sokol Velíš – Sokol Ostředek B 8:1 (4:1)

 

Naše beso čekal na závěr podzimu přetěžký zápas u lídra soutěže ve Velíši. V deseti a po odstoupení Oty Šimáčka v devíti lidech byl náš tým pro domácí fotbalisty snadnou kořistí. Čestný úspěch našich barev zaznamenal Fanda Macháček.

 

Ostředecká sestava:
Nerad F. – Sadílek P., Tusjak, Bouška, Šimáček O. – Sedlmaier, Macháček, Ptáček, Zikmund – Koudelka

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci