Přípravka slavila první výhru, ostatní týmy neuspěly

 

Ostředecká přípravka slavila v neděli první podzimní výhru, ale jinak nám víkend přinesl opět pramálo radosti- Ostatní týmy totiž doma opět prohráli-

 

Sokol Ostředek – Sokol Krhanice 0:3 (0:1)

 

V sobotu čekal na naše fotbalisty lídr tabulky z Krhanic, který nás letos na prvního máje jednoznačně pokořil 0:4. I tentokráte dorazil s bratry Štěpány v sestavě a určitě jsme tedy nebyli favoritem utkání. Prognózy se bohužel naplnily, ale kdo ví, jak by se zápas vyvíjel, kdyby Petr Florián ve 3.minutě proměnil svou „loženku“, když se dostal až před gólmana Zadražila, který však jeho střelu vyrazil.

 

V 9.minutě Milan Škvor nevyužil vyběhnutí krhanického gólmana do hloubky pole a poslal míč jen vedle branky. O deset minut později zachránil situaci před naší brankou pádem do střely Lukáš Uršic. Za minutu bohužel hostující Nováček prošel jako nůž po másle středem hřiště až před našeho brankáře Jirku Škvora a nedal mu šanci – 0:1.

 

Ve 36.minutě nám uchoval naději Jirka Škvor, když vyrazil penaltu, kterou střílel jeho brankářský kolega. Do přestávky zkoušeli neúspěšně ohrozit krhanickou branku svými střelami Lukáš Uršic a Michal Kodad.

 

Náš prapor mohl pozvednout Petr Florián. V 55. minutě dostal míč do ulice od Milana Škvora, ale gólmana ani tentokráte neobelstil. V 65.minutě Pepa Šilhavý ve snaze ukopnout míč prodloužil na hostující Zazvonila, který střelou z úhlu přesně trefil odkrytou zadní část branky – 0:2.

 

V 75.minutě neudržel nervy na uzdě Michal Kodad a než ho stačil trenér Bohouš Slabý vystřídat, poslal ho sudí Urban po druhé žluté do sprch sám. Ostředeckou zkázu završila 78.minuta, kdy sudí pískl spornou penaltu po střetu Pepíka Šilhavého s krhanickým Tsybulyou. Hostující Daněk penaltu se štěstím proměnil. V závěru utkání atmosféra houstla a tak sudí raději zápas ukončil o několik minutek dříve.

 

Sestava:
Škvor J. – Kumsta, Uršic, Ptáček, Macháček – Měchura, Škvor M. (85.Krejcárek), Kodad, Šilhavý – Florián, Kuželka (78.Zikmund)

 

Starší přípravka: Sokol Ostředek – Sokol Krhanice 7:3 (3:2)

 

Naši nejmenší fotbalisté se v neděli ráno radovali z první podzimní výhry, když porazili krhanickou přípravku. Z naší strany bylo vidět to , co v minulých zápasech chybělo – bojovnost, důraz, snaha o kombinaci. Pochvalu si zaslouží všichni naši hráči, ale vyzdvihnout je potřeba velmi dobrý výkon Vítka Bareše v brance, který nás zejména v druhé půlce po snížení na 4:3, několika výbornými zákroky podržel. Hattrick zaznamenal Štěpán Vrána, který si bohužel odnesl i monokl pod okem po zásahu soupeřovou kopačkou. Dvě branky vstřelil Filip Biras a po jedné přidal Martínek Škvor a Pavča Rezková.

 

Sestava:
Bareš Vítek – Svoboda, Mistolerová, Rezková, Vrána, Biras F., Biras J., Škvor T., Škvor M., Smělý, Pejša, Bareš Vojta , Uršic, Tináková

 

Starší žáci: Sokol Ostředek – Sokol Krhanice 0:11 (0:4)

 

Sestava:
Škvor – Svobodová, Holubková, Horáková, Kubíková, Vernerová, Rezková, Mistoler, Rezek, Mareček, Biras F-, Maroušek

 

Sokol Ostředek B – Sokol Jankov B 2:4 (2:3)

 

Ostředečtí fotbalisté včera prohráli v zápase, ve kterém měli minimálně na remízu. Utekl nám úvod a soupeř se dostal rychle do vedení 0:3. Naštěstí jsme se dokázali rychle vrátit do zápasu. Ve 25.minutě dotlačil Roman Špalek míč i gólmana za brankovou čáru a ve 29.minutě proměnil Fanda Macháček, byť se štěstím, penaltu a bylo opět o co hrát.

 

Ještě do půle mohlo být skóre otočeno v náš prospěch. Ve 39. minutě předvedl pěknou akci Zdeněk Měchura, narazil si s Fandou Sedlmaierem a dostal se až před gólmana. Střela však těsně minula branku. Před koncem první půle se tlačil do šance i Petr Zikmund.

 

V druhé půli měl vyloženou šanci Fanda Nerad, ale z malého vápna nedal a v 70.minutě přišel trest. Petr Sadílek zahrál ve vápně rukou a sudí pískl penaltu, kterou Petr Podroužek vyrazil. Dorážka soupeře šla do břevna, Roman Špalek však ve snaze míč odvrátit jej poslal do sítě.

 

Sestava:
Podroužek – Špalek R., Ptáček, Sadílek P., Šimáček O. – Měchura, Nerad, Macháček – Zikmund, Koudelka, Sedlmaier


 

 

 

 



 


 

 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci