Všechny ostředecké týmy o víkendu doma vysoko prohráli

 

O uplynulém víkendu se ostředeckým týmům vůbec nedařilo. Přestože hrály všechny čtyři týmy doma, tak nezískaly ani bod při hrozivém skóre 7:29. Věřme, že takto tragický víkend se už nebude opakovat!

 

Sokol Ostředek A – Sokol Lešany 1:4 (1:2)

 

Naši fotbalisté sehráli proti dosud neporaženému nováčkovi velmi smolný zápas a konečné skóre je až velmi kruté. Zápas výstižně shrnul trenér Bohouš Slabý: „Skoro celý druhý poločas soupeře přimáčkneme na jeho půlku, ale nedokážeme dát góla, aby nás pak soupeř v posledních minutách dvěma brankami dorazil. Bohužel jsme opět nebyli kompletní.“

 

Na vedoucí branku Lešan jsme brzy odpověděli vyrovnáním z penalty, kterou proměnil Petr Florián. Stejný hráč krátce předtím zahodil velkou tutovku, když dorážel gólmanem vyraženou střelu. Nerozhodný stav trval jen krátce, penaltu totiž proměnili za pár minut i hosté. V druhé půlce jsme tlačili, ale gól nepřišel. Fanda Macháček trefil nádhernou střelou spojnici břevna a tyče. V posledních deseti minutách nás pak, jak již bylo zmíněno, dvěma brankami soupeř dorazil.

 

Začátek sezóny se nám tedy moc nepovedl, tři body ze čtyř kol je hodně málo, ale není třeba házet flintu do žita. Body můžeme přivézt již za týden z Votic (hraje se v sobotu od 16.30h).

 

Ostředecká sestava:
Škvor J. – Kodad, Škvor M., Tusjak, Fiala – Měchura, Uršic, Kuželka, Macháček – Kumsta (Zikmund), Florián


 

Starší přípravka: Sokol Ostředek – Sokol Lešany 3:15 (2:5)

 

Nejmladší ostředečtí fotbalisté začali dobře, vedli, ale pak nás již soupeř přehrál. Střelecky se hattrickem prosadil Jiřík Svoboda. Zklamaný kouč Martin Novák po zápase konstatoval: „ Prckové bohužel při zápasech nedokáží zatím prodat to, co předvádí na trénincích. Při zápasech kupí jednu hrubou chybu za druhou, které soupeři trestají. Nepomáhá nám ani fakt, že zatím jsme se nikdy nesešli v plné síle – dnes citelně chyběli Pepča, Vládík a Štěpán.“ Prvně se v ostředeckém dresu představil šestiletý Kuba Uršic.

 

Příští neděli hraje přípravka od 10.15h ve Václavicích

 

Ostředecká sestava:
Škvor T. (26.Bareš Vít) – Svoboda, Mistolerová, Rezková, Biras J., Biras F., Bareš Vít (Škvor T.), Bareš Vojta, Pejša, Tináková, Škvor M., Uršic


 

Starší žáci: Sokol Ostředek – Sokol Vrchotovy Janovice 1:4 (0:0)

 

Starší žáci dnes předvedli velmi dobrý výkon. V prvním poločase jsme zahodili spousty šancí a podržel nás i gólman Martin Škvor. V druhé půlce jsme se dokonce brankou Jakuba Mistolera ujali vedení, pak však dorazil hostům jeden hráč se střídavým startem z Benešova a sám zápas otočil. Bohužel je to podle pravidel, ale férové to příliš není. Naši hráči si za dnešek zaslouží pochvalu. Body určitě přijdou.

 

V příštím týdnu čekají naše žáky hned dva zápasy – ve středu hostíme Přestavlky (pozor změna hraje se až od 17h) a v sobotu od 10.15h v Úročnici.

 

Ostředecká sestava:
Škvor – Holubková, Svobodová, Kubíková, Vernerová, Hampl, Mistoler, Rezek


 

Sokol Ostředek B – Sokol Postupice B 2:6 (1:5)

 

Ostředecké beso postihla velká marodka a sestava se tak lepila ad hoc na poslední chvíli. Tomu také odpovídal průběh první půle, kdy se hráči teprve poznávali a navíc dělali chyby, které soupeř trestal. Ve druhé půlce, která skončila remízou, už byl výkon dle vyjádření Fandy Nerada lepší. Obě branky našich barev vstřelil po přihrávkách Pavla Boušky Michal Kodad.

 

Příští sobotu hrají naši fotbalisté od 16.30h v Trhovém Štěpánově.

 

Sestava:

Škvor J. - Šimáček, Tusjak, Nerad, Kumsta - Zikmund, Kodad, Sedlmaier, Macháček - Sadílek, Bouška 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci