Beso slavilo druhou výhru v řadě

 

Ostředečtí fotbalisté si včera připsali druhé vítězství sezóny, když porazili Slovan RÚ Kladruby 2:1 (1:0). V tabulce čtvrté třídy jim po třetím podzimním kole patří velmi lichotivé čtvrté místo.

 

Vedení pro naše barvy zajistil v 26. minutě Ota Šimáček, který si naběhl na centr od Fandy Macháčka. Stínem zápasu bylo zranění kolena Davida Langra, který po zápase prohlásil, že to je asi jeho definitivní konec s fotbalem. V druhé půlce se podařilo hostům vyrovnat, ale v 71.minutě unikl po křídle Jakub Koudelka a se štěstím poslal míč mezi nohami kladrubského gólmana do sítě na konečných 2:1. Po zápase si fotbalisté užívali zaslouženou děkovačku divákům.

 

Příští neděli hostí naše beso od 17h fotbalisty z Postupic, kteří mají rovněž dvě výhry ze tří zápasů.

 

Ostředecká sestava:
Škvor J. – Fiala, Kumsta, Špalek R. (Macháček) , Sadílek P. – Sedlmaier, Nerad F., Langer (46.Müller), Zikmund – Koudelka, Šimáček O.


 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci