Áčko po špatném výkonu dostalo lekci od Soběhrd

 

Naši fotbalisté v sobotu nezvládli prestižní derby se Soběhrdy. Po herní stránce to byl velký propadák, za první půlku jsme v podstatě neohrozili soběhrdského gólmana Kováře. Obrana byla děravá a záloha nefungovala. Citelně chyběl dlouhodobě zraněný Ondra Vildman a Gába Tusjak, který dal přednost sledování zápasu druhé ligy ve Vlašimi.

 

Začátek byl jak ze špatného snu. V 9.minutě se po nedorozumění naší obrany řítil hostující Špidra sám na Vencu Hromase a s přehledem ho prostřelil. Ve 29.minutě nás Venca zachránil do další pohromy, když nejprve vyrazil míč na tyč, aby zlikvidoval následnou dorážku z malého vápna. V 35.minutě však musel kvůli zdravotní indispozici střídat. Jirka Škvor si pořádně ani nesáhl na míč, když Jonszta předvedl povedený slalom naší obranou a poslal hosty do dvoubrankového vedení.

 

Utkání by se mohlo vyvíjet jinak, kdyby ve 48.minutě Zdeněk Měchura lépe zakončil svou pěknou akci. Po výměně míče s Michalem Kodadem se dostal před soběhrdského brankáře, ale ten si s ním poradil. V 63.minutě se Fanda Macháček zbavil protihráče a jeho podařená střela bohužel trefila jen břevno. Naše šance na zvrat pak pohřbila 65.minuta, Jirka Škvor se vyběhnutím snažil zastavit rychlý kontr Soběhrd, sice vytlačil protihráče až k lajně ale i tak hostující hráč odcentroval před prázdnou branku, kde naše obrana zaspala a nechala Špidru pohodlně vstřelit třetí gól. Gól Petra Floriána z 83.minuty už znamenal jen kosmetickou úpravu skóre na konečných 1:3.

 

Příští sobotu nás čeká zatím neporažený nováček z Lešan. Budeme muset podat výrazně lepší výkon, aby se neopakovala sobotní blamáž.

 

Ostředecká sestava:
Hromas (35.Škvor J.) – Macháček, Škvor M., Uršic, Müller – Měchura- Krejcárek (63.Kumsta), Šilhavý – Kodad, Kuželka, Florián


 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci