Ostředečtí špunti na Maršovice v neděli nestačili

 

Ostředeckou mládež čekal v neděli dopoledne dvojzápas proti Maršovicím. Zatímco pro žáky to byl mistrovský zápas, tak přípravka při volném losu hrála pouze přátelský zápas. Naši malí fotbalisté neuspěli, když jim nelze upřít snahu a bojovnosti, ale soupeř byl důraznější v osobních soubojích i rychlejší ve startu na míč.Trenéři na tom budou muset zapracovat, stejně tak musíme začít více kombinovat a ne jen bezhlavě nakopávat míč dopředu.

 

Starší přípravka : Sokol Ostředek – Sokol Maršovice 2:6 (0:3)

 

Na poslední chvíli domluvený přátelský zápas byl ovlivněn enorním počtem omluvenek. K zápasu jsme nastoupili jen v sedmi a tak se po dohodě se soupeřem hrálo 4+1. Soupeři jsme darovali většinu branek po našich chybách a naopak my jsme zahazovali jednu šanci za druhou. V druhé půlce se dvakrát trefil Vládík Maroušek, ale branek mohl včera dát minimálně dvakrát tolik. Snažili se všichni, ale byla znát nerozehranost. Ve středu od 17.30h čeká naše špunty vložený mistrovský zápas doma proti Soběhrdům.

 

Naše sestava:
Hajný (26. Škvor T.) – Svoboda, Mistolerová, Maroušek, Škvor M., Škvor T. (26-Hajný), Pejša

 

Starší žáci: Sokol Ostředek – Sokol Maršovice 0:19 (0:11)

 

Naše žáky čekal přetěžký soupeř z Maršovic. Naši se snažili, ale často si zbytečně plýtvali síly, když šli až tři za míčem. Přes děsivý výsledek si ovšem za bojovnost zaslouží pochvalu. Nejlepším hráčem zápasu na naší straně byla Kristýna Kubíková, která naběhala velkou porci kilometrů a nebojácně podstupovala souboje s o hlavu většími protihráči. Navzdory počtu obdržených branek je nutné pochválit i gólmana Martina Škvora, který nás častokrát podržel a zabránil ještě krutějšímu výsledku. Velmi dobrý zápas odehrál i Ota Mareček, který se vrátil po dlouhé pauze zaviněné nemoci a zraněními. V neděli hrají žáci doma proti soupeři z Vrchotových Janovic, výkop je opět v 11h.

 

Ostředecká sestava:
Škvor – Mareček, Svobodová, Holubková, Kubíková, Mistoler, Hampl, Vernerová, Maroušek


 


 

 

 

 

 

 

 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci