Fotbalisté na turnaji ve Struhařově remizovali s Chotýšany 3:3

 

Naši fotbalisté sehráli v sobotu ve Struhařově svůj druhý zápas v rámci Memoriálu J.Matouška. V zápase o 3.místo je čekal tým z Chotýšan, který sestoupil z krajské I.B třídy. Naši sice stále ještě nenastoupili kompletní, ale podle vyjádření trenéra Bohouše Slabého sehráli s účastníkem okresního přeboru velmi slušný zápas a určitě nebyli horším týmem. Škoda jen, že si neustálým remcáním, popudili proti sobě sudího Hocka ml., který nám vše v samém závěru vymyšlenou penaltou vrátil.

 

Ostředečtí fotbalisté se ujali vedení a na soupeřovo vyrovnání dokázali vždy reagovat dalším gólem (střelci: Škvor M., Macháček, Kodad). Bohužel netaktickou hrou v závěru zápasu, umožnili Chotýšanům srovnat na 3:3. V penaltovém rozstřelu pak byl úspěšnější soupeř a tak jsme skončili až na celkovém čtvrtém místě.

 

V průběhu zápasu se na hřiště dostal Martin Kozák, který se vrací po těžkém zranění kotníku a podle slov Bohouše Slabého si nevedl špatně.

 

V sobotu hostíme v dalším přípravném utkání TJ Rataje n/S. Výkop je v 17h.

 

Ostředecká sestava:
Škvor J. – Vildman (Kozák), Tusjak, Škvor M., Macháček – Krejcárek, Uršic, Florián , Šilhavý – Kumsta, Kodad

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci