Mladší žáci zakončili sezónu výhrou nad Bílkovicemi 7:4

 

V neděli se rozloučili se svou soutěží také mladší žáci. Narozdíl od dospělých zakončili sezónu vítězstvím. Po velmi dobrém výkonu porazili FK Bílkovice 7:4 (3:1) a připsali si třetí výhru v řadě.

 

Hrdinou zápasu byl Jirka Žerava, který tři branky vstřelil a další dvě vypracoval. Další dvě přidala Nika Holubková a po jedné Matějové Hampl a Vejrosta.

 

Hosté sice vstřelili první branku, ale naši rychle otočili až na 3:1. V úvodu druhé půle jsme si vybrali tradiční útlum a Bílkovice srovnaly na 3:3. Naši se však nepoložili a vytvořili si náskok, který udrželi až do závěrečného hvizdu.

 

Mladší žáci skončili na 5.místě své skupiny okresní soutěže, ale výkony z jarních zápasů jsou příslibem do budoucna. Už dokážeme předvádět i pěkný kombinační fotbal. Poděkování patří oběma trenérům Mirkovi Lejčkovi a Láďovi Tinákovi, pod jejichž vedením se tým neustále zlepšuje.

 

Tuto sobotu žáky ještě čeká domácí mini turnaj „ O pohár SPZV Ostředek a.s.“ a pak následuje letní přestávka, po níž se tým zapojí do soutěže starších žáků 6+1.


 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci