Áčko zakončilo sezónu porážkou ve Voticích

 

Ostředečtí fotbalisté uzavřeli sezónu porážkou ve Voticích v poměru 1:4 (0:0), když v sestavě chybělo pět hráčů základní sestavy – Hromas, Tusjak, Kodad, Měchura a Kuželka.

 

Trenér Bohouš Slabý konstatoval, že v utkání jsme neměli nárok. Sice jsme udrželi celý poločas bezbrankový stav, ale pak během prvních pěti minut druhé půle nám Votice vstřelily dvě branky a bylo v podstatě hotovo. Čestný úspěch našich barev zaznamenal Lukáš Uršic.

 

Vzhledem k výhře Pyšel v Soběhrdech jsme nakonec přišli o bronzovou příčku, nicméně i čtvrté místo musíme brát vzhledem k nepovedenému podzimu jako úspěch. Ostatně mockrát jsme v histori lepšího umístění nedosáhli.

 

Pravidelný přísun bodů (celkem 30 na jaře) nám umožnil rychle se zbavit sestupových starostí. Jako klíčový se ukázal příchod tří posil z Chocerad – Gáby Tusjaka, Jendy Kuželky a Michala Kodada a „last minute“ posílení Vencou Hromasem. Poslední zápas to jen potvrdil. Bez těchto hráčů bychom dnes pravděpodobně truchlili na sestupem do pralesa. Pavel Šimáček z Benešovského deníku vše shrnul do věty, že jsme v zimě vhodně posílili a tým šlapal jak dobře namazaný stroj. Věřme, že stejně tak pošlape i na podzim.

 

Ostředecká sestava:

Škvor J. – Vildman, Škvor M., Šimáček, Müller – Nerad (Sedlmaier), Uršic, Florián, Šilhavý – Kumsta, Macháček

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci