Béčko prohrálo v Postupicích

 

Fotbalisté béčka hráli v neděli odpoledne v Postupicích. Stejně jako v ostatních zápasech, i tentokrát jsme byli schopni se soupeřem v první polovině zápasu držet krok. Gól jsme inkasovali po necelé půlhodině opět nedorozuměním v záloze i obraně, kdy polovina hráčů přestane hrát, dožadující se odpískání ofsajdu aniž by slyšeli hvizd sudího píšťaly. Dlouho trvá, než se hráči vůbec dokáži zorientovat a držet pozice na hřišti. Důvod je jasný. chybí člověk stojící na lavičce, který by řekl, co mají hráči dělat. Postrádáme tak veškerou disciplínu a hráči na sebe jen pokřikují a nesmyslně debatují. Tím se přestávají soustředit a zbytečně inkasujeme laciné góly.

 

Ke konci první půle jsme se "rozkoukali" a dokázali vytvořit i několik šancí. Nevyšel dlouhý pas na Jakuba Koudelku, ani pěkná přihrávka Edy Špalka na zabíhajícího Fandu Nerada, který v poslední minutě prvního poločasu zakončit nedokázal.

 

Po přestávce se z počátku dařilo. Jakub Koudelka po krásném úniku bohužel těsně minul soupeřovu branku za stavu 1:0 pro soupeře. S přibývajícími minutami začaly ubývat síly a Postupice prolomili naší obranu. Inkasovali jsme tři rychlé góly, jeden byl opět z penalty. Na konci zápasu snížil náskok Postupic David Kumsta střelou po zemi k tyči. Loučili jsme se bez bodu za stavu 4:1.

 

V neděli hostí naši fotbalisté od 17h v prestižním zápase Libež vedenou gólmanem áčka Vencou Hromasem.

 

Sestava:

Langer - Šimáček (65.Bouška), Fiala, Sadílek P., Podroužek - Zikmund, Špalek E., Kumsta, Nerad - Sedlmaier, Koudelka

 

Komentář napsal František Nerad

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci