Ostředečtí fotbalisté vyplenili Pyšely

 

Ostředečtí fotbalisté včera přivezli velmi důležité body z Pyšel. O svém prvním vítězství na soupeřových hřištích v této sezóně rozhodli již v prvním poločase, kdy domácím, aktuálně druhému týmu tabulky, nasázeli čtyři branky. V druhém poločase už branka nepadla a tak utkání skončilo 0:4 (0:4).

 

Trenér Bohouš Slabý si po zápase pochvaloval výkon týmu, který tak dal rychle zapomenout na středeční domácí ostudu s Krhanicemi. Do sestavy se po trestu vrátil Lukáš Uršic.

 

Dvě ostředecké branky zaznamenal Jenda Kuželka, další přidali Eda Špalek a Petr Florián z penalty (po faulu na Edu Špalka).

 

Již ve středu hrají naši fotbalisté v Sedlec-Prčici, kde je čeká od 17.30h dohrávka druhého jarního kola s místním béčkem. Bylo by dobré přivézt domů další výhru, ale k zápasu s posledním týmem tabulky je nutné přistoupit s pokorou.

 

Ostředecká sestava:
Hromas – Vildman, Tusjak, Škvor M., Müller – Měchura, Florián, Uršic, Šilhavý – Špalek E. (Kumsta), Kuželka (Škvor J.)


 

Foto: Jitka Hanibalová

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci