Áčko utrpělo prvomájový výprask od Krhanic

 

Včera, na prvního máje, sehráli naši fotbalisté odložené utkání s Krhanicemi. Očekávali jsme nebezpečného soupeře a to se bohužel více než naplnilo. Naši fotbalisté zápas zcela nezvládli a podali tragický výkon bez zápalu. Soupeř nás, bohužel zásluhou zejména našich chyb, snadno převálcoval. Krhaničtí hráči byli rychlejší, důraznější a měli i štěstí, že všechny balóny se odrážely k nim. Většina našich hráčů měla asi těžké nohy z pálení čarodějnic či prvomájových oslav. Krhanice nám uštědřily kruté k-o- v podobě porážky 0:4(0:2).

 

Krhanice nás od začátku zatlačili na naší půlku. První nesmělé pokusy ohrozit krhanickou branku přišly až po čtvrthodině, kdy na ni dvakrát Jenda Kuželka a jednou Ondra Vildman vyslali své střely. Postupně jsme začali vyrovnávat hru, ale pak přišla ve 21.minutě chyba obrany, která nezachytila dlouhý pas na hostujícího Ruše, který z úhlu poprvé prostřelil Vencu Hromase - 0:1.

 

Ve 31.minutě zkoušel střílet slabší pravačkou Petr Florián, ale gólmana nepřekvapil. Ve 38. minutě poslal Gába Tusjak na bránu pěknou pumelici z trestňáku na úrovni 40m, gólman Krhanic ji vyboxoval nad.

 

Druhý úder nám zasadili hosté těsně před půli. Venca Hromas nezvádl malou domů, kterou mu poslal Gába Tusjak. Krhanický Petr Štěpán mu míč sebral a poslal ho do prázdné brány – 0:2.

 

Druhý poločas jsme začali dobře. Ve 46.minutě jsme vytvořili po akci Petra Floriána závar v pokutovém území hostí, ale balón jsme přes chumel hráčů do sítě neprotlačili. Pár desítek sekund poté střílel po přihrávce Pepíka Šilhavého vedle Jenda Kuželka. Hosté rychle rozehráli, poslali balón dopředu na Hroníka, který si všiml, že Venca Hromas vyběhl až k velkému vápnu a lobem poslal balón za jeho záda potřetí – 0:3.

 

V 50.minutě zkoušel své štěstí Ondra Vildman. Míč z trestného kopu však mířil těsně nad krhanickou branku. V 53.minutě se o snížení náskoku pokoušel na několikrát Petr Florián. Nejprve poslal trestný kop do zdi, aby jeho dorážka s tečí skončila vedle branky. Z následného rohu pak poslal míč hlavou nad.

 

V 58.minutě si Venca Hromas vypil svůj kalich hořkosti až do dna. Hosté rozehráli roh, míč se dostal k Ungrovi, který patičkou poslal míč na branku. Venca míč jednou rukou zastavil, ale druhou si jej plácl do brány – 0:4.

 

V 66.minutě se v šanci objevil Honza Kuželka, ale mířil vedle. Stejně dopadl v 81.minutě se svou střelou Milan Škvor. Včera nám prostě nebylo souzeno dát gól i kdybychom hráli ještě hodinu.

 

Na včerejší zápas je nutné rychle zapomenout. Každý má svůj špatný den. Již v sobotu nás čeká od 17h zápas v Pyšelích a věřme, že naši fotbalisté svůj včerejší výkon napraví a nějaký ten bod přivezou. Hrát už bude moci Lukáš Uršic, kterému dnes DK prominula zbytek čtyřzápasového trestu.

 

Ostředecká sestava:
Hromas – Kumsta, Tusjak, Müller – Kodad (58.Sedlmaier), Vildman, Škvor M., Florián, Kuželka – Měchura, Škvor J. (35.Šilhavý)


 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci