Ostředecké áčko se po výhře nad Týncem posunulo na 9-místo

 

Ostředečtí fotbalisté přivítali v sobotu v dalším důležitém utkání béčko z Týnce n/S. Hosté s řadou dorostenců v sestavě se představili jako běhavý nebezpečný soupeř. Naši však utkání zvládli a připsali si důležité tři body do tabulky za výhru 3:0(1:0).

 

Ostředečtí hráči hýřili aktivitou od začátku. Již v 5.minutě šel Ondra Vildman sám na týneckého gólmana Hromase, který vyběhl daleko z brány. Ondrovi se bohužel nepodařilo gólmana přehodit, ale jen poslat míč do jeho náruče. V rozmezí mezi 10. a 20.minutou jsme vyslali na týneckou branku řadu střel. Kodad 2 x, Vildman 2 x , Florián a Šilhavý - ovšem s přesností jsme byli na štíru.

 

Ve 26.minutě našel Milan Škvor volného Michala Kodada, ten míč zasekl a neomylně poslal svou levačkou balón do týnecké sítě - 1:0.

 

Ve 41.minutě poslal Honza Kuželka perfektní balón do vápna na Pepu Šilhavého, který ale z první mířil vysoko nad. O minutu později byl blízko ke gólu Gába Tusjak, který nakopl míč a ten přeskočil vyběhnuvšího týneckého brankáře.- Přes snahu jej nedoběhl, ale balón šel o pár desítek centimetrů vedle tyčky. Do kabin se šlo za jednogólového vedení a nebylo tedy nic rozhodnuto.

 

Úvod druhé půle patřil hostům a od pohromy nás zachránil svými zákroky Venca Hromas v naší brance. V 51. vyrazil střelu týneckého útočníka, který se dostal až před něj do vápna. Krásný zákrok pak předvedl v 55.minutě, když chytil nebezpečnou hlavičku týneckého hráče. Z protiútoku mohl zvýšit Ondra Vildman, ale mířil opět jen do gólmana Hromase v týnecké brance. Velkou šanci měl po přistrčení od Michala Kodada sám na malém vápně stojící Petr Florián, jeho střela šla hodně vedle branky. V 59.minutě zakroutil Michal ""Koza"" Kodad svůj tresťnák těsně vedle tyčky.

 

V 68. nedal pokoj hostujícímu bekovi Pepa Šilhavý, dotíral na něj tak, že hostující hráč chyboval a poslal míč na volného Ondru Vildmana, který se podíval a s přehledem poslal míč do volného kouta týnecké branky - 2:0.

 

V 81. zkoušel Pepa Šilhavý přelstít hostujícího gólmana Hromase technickou střelou po přiťuknutí od Edy Špalka. Gólový účet zápas pak uzavřel v 87.minutě právě Eda, kterému poslal ideální balón Petr Florián - 3:0.

 

Již ve středu, na prvního máje, nás čeká od 17.30 další domácí utkání proti nebezpečným Krhanicím. Výhra nás udrží v odstupu od sestupových vod. (Při očekávaném sestupu Struhařova, Maršovic a Chotýšan z kraje patrně půjdou dolů do pralesa tři poslední manšafty z každé skupiny trojky.)

 

Ostředecká sestava:

Hromas - Kumsta, Tusjak, Müller - Kodad (76.Špalek), Florián, Škvor M., Vildman, Šilhavý - Měchura, Kuželka (86.Macháček)


 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci