Přípravka zahájila boje ve finálové skupině OP turnajem v Peceradech

 

Mladší přípravka vstoupila do finálové skupiny okresního přeboru prvním turnajem hraném v sobotu dopoledne v Peceradech. Na špuntech byla vidět určitá nerozehranost na trávě a podle toho vypadala i hra. Každopádně již jen postup mezi nejlepších pět na okrese je velkým úspěchem ostředeckého fotbalu!

 

První zápas jsem odehráli s Meznem. Zápas byl po celou dobu vyrovnaný, oba týmy si dokázali vytvářet šance. Po celou dobu utkání jsem drželi nerozhodný výsledek až k závěru jsem dostali 2 góly, které bych dal za vinu již zmíněné nerozehranosti.

 

Druhý zápas jsme odehráli s favorizovanou Vlašimí. Bylo vidět, že Vlašim dala dohromady, to nejlepší co měla a my s naší nerozehraností jsme jí zápas dosti ulehčili. Konečný výsledek byl 0:8.

 

Po tomto zápase přišel zlom a hráči se pomalu začali dostávat do hry, kterou chceme, aby předváděli. Ve třetím zápase jsme nastoupili proti Poříčí. Zápas jsme sice prohráli 2:1 (gól vstřelil po samostatném průniku z poloviny hřiště Jiřík Svoboda), ale hra a bojovnost hráčů se zvedala.

 

Poslední zápas byl nejlépe odehraným na turnaji. Utkali jsme se s domácími Pecerady, tj. v podstatě přípravkou Týnce n /S. Po poločase jsme vedli 1:0 (gól vsítil Štěpán Vrána). Druhý poločas začal naší brankou, kdy po krásném ťukecu Jiříka se Štěpánem jsme zvýšili na 2:0. Vypadalo, že zápas budeme kontrolovat a dočkáme se první jarní výhry. Opak byl ale pravdou a po chybkách našich hráčů jsem dostali 3 laciné góly. Ke konci jsme tlačili,co to šlo, ale branku jsme bohužel nedali. I tak bych ale naše hráče za tento zápas velice pochválil, pokud budeme hrát stejně jako prvních 25 minut zápasu, tak budu velice spokojený.

 

Celkové shrnutí:

Turnaj nám ukázal, že můžeme bojovat a vyrovnat se i těm nejlepším z celého okresu. Když hráči zaberou a rozehrajou se, neviděl bych učinkování ve finálové skupině tak bledě.

 

K jednotlivým hráčům, začnu od brankáře- Pepča Hajný předvedl jeden z nejlepších výkonů za dobu, co je v Ostředku. Pochvaly se dočkal snad od všech trenérů soupeřů a tak když bude na sobě tvrdě makat, v Ostředku nám roste velmi kvalitní brankář.

 

Dále obrana, Pája Rezková a Lucka Mistolerová. Ze začátku bylo vidět, že se do toho potřebují dostat, zápas od zápasu rostla jejich forma, ale potřebují potrénovat odkopy a nebát se protihráčů, jinak jsem s nimi spokojen.

 

Útok Vítek Bareš, Jiřík Svoboda a Štěpán Vrána. Prakticky to samé co u holek, potřebovali se chvíli rozehrát, ale ke konci už bylo vidět, že se chytají. Střídající Vojta Bareš se snažil, chodil do soubojů, je to další nastupující generace.

 

Další turnaj hrajeme už za týden v Poříčí, když hráči potrénují boje ve skupině budou ještě zajímavé. Nic není ztraceno, ještě nás čekají čtyři turnaje včetně domácího v sobotu 18-května!

 

Komentář napsal Martin Novák

 

 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci