Béčko prohrálo derby v Přestavlkách 5:1(1:1)

 

Ostředecké beso včera sehrálo derby zápas v Přestavlkách. Vstup do zápasu se povedl. Hned v prvních minutách měl gólovou šanci Fanda Sedlmaier, ale netrefil. Střelecky jsme se během prvního poločasu projevili několikrát.Nepřesné střely však soupeřovu branku neohrozily. První branku vstřelil soupeř po chybě v komunikaci v obraně. Chvíli po té skóroval Eda Špalek z trestného kopu krásným gólem do šibenice. Zbytek poločasu byl v podání obou týmů, co se týče šancí, vyrovnaný. Několikrát se povedlo uniknout Jakubovi Koudelkovi, chybělo ale štěstí v zakončení. Stejně tak střely Fandy Macháčka nebo Petra Zikmunda si svůj prostor za přestavlckým brankářem nenašly. Do kabin se o poločasu vcházelo za nerozhodného stavu 1:1.



V druhém poločase se projevila tradičně chybějící fyzička. Ještě asi 15 minut se dařilo jednobodový zisk udržet, potom už však soupeř naší obranu prolomil. Díky několika chybám jednotlivců jsme se na konci zápasu v Přestavlkách loučili s koncovým výsledkem 5:1.

 

Sestava:
Podroužek - Sadílek P. Fiala, Kančij V., Špalek R. - Zikmund, Špalek E., Měchura, Šimáček - Sedlmaier, Koudelka 
střídali: Macháček (35.), Kofroň (70.), Nerad (60.)

 

Komentář napsal František Nerad

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci