Přípravka skončila čtvrtá na miniturnaji ve Vlašimi

 

Dva týdny před zahájením mistrovských bojů jsme se zúčastnili velmi dobře připraveného halového mini turnaje ve Vlašimi, kde jsme obsadili 4. místo.

 

 

Sestava pro turnaj: Hajný J. - Mistolerová L., Rezková P., Bareš Vítek a Vojta, Škvor M., Vrána Š., Pejša A.


První zápas na turnaji jsme odehráli s domácí Vlašimí A. Naši prckové evidentně byli myšlenkami mimo a zápas se jim vůbec nepovedl. Celkové skóre bylo 0:5. V druhém zápase jsme si to rozdali s druhým vlašimským týmem, naším soupeřem z podzimní skupiny OP. Zápas byl po celou dobu vyrovnaný, ale štěstěna se tentokrát přiklonila na naši stranu a tak jsem mohli slavit vítězství 2:1, když oba naše góly vstřelil Štěpán Vrána. Poslední duel v základní skupině jsme odehráli s JAWOU Pecerady. Zápas jsme prohráli 0:2.

 

 

 Čekal nás tedy poslední zápas v turnaji - utkání o 3. místo. V duelu jsem se utkali opět s vlašimským béčkem. Zápas připomínal první duel. Polovičku zápasu jsme tlačili a dostali jsem se do vedení, když se opět trefil Štěpán. V druhé polovičce jsme ale dostali gól a soupeř nás dostal pod tlak. Do konce utkání ovšem další branka nepadla a tak se šlo na penalty. V rozstřelu jsme prohráli 2:1 a skončili tedy až čtvrtí. Nejlepším hráčem našeho týmu byl vyhlášen Vítek Bareš.

 

 

Dnešní turnaj celkově našim špuntům moc nevyšel. Hra byla rozháraná, hráči neplnili pokyny a lítali po celém hřišti hlava nehlava. Do budoucna musíme zapracovat na lepším zpracování míče a hrou pod tlakem.


 Text: Martin Novák, Foto: FC Graffin Vlašim

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci