Selhání fotbalistů s Tichonicemi- O našem umístění na ZT rozhodnou soupeři

 

Po dnešním dopoledním, a pro nás závěrečném, utkání na ZT ve Vlašimi jsme se v případě bodové zisku mohli radovat z celkového vítězství. Bohužel jsme zápas nezvládli a s Tichonicemi prohráli 2:3 (1:2). Ostředecké branky vstřelili Kodad a Florián.

 

O našem konečném umístění tak rozhodnou výsledky posledních zápasů vlašimských dorostenců, Trhového Štěpánova a Tichonic. V případě výher se týmy posouvají před nás. Můžeme tedy turnaj i nadále ještě vyhrát, ale i skončit až čtvrtí.

 

Trenér Bohouš Slabý hodnotil dnešní utkání takto:"Byla to naše klasika- Jednou vyhrajeme nad silným soupeřem a už jsme mistry světa a následně nezvládneme zápas s méně fotbalovým týmem jako například dnes byly slabé Tichonice. První poločas byl velmi špatný, druhý už to šlo. Tichonice se dostali asi jen třikrát k naší bráně, ale stejně zvýšili na 1:3. Nepodržel nás gólman Jirka Škvor, na kterém bylo znát, že tři týdny absentoval. Škoda tyčky za stavu 2:3. Snažíme se míč dovézt až za čáru, místo střel. Do začátku soutěže máme ještě nějaký čas, tak snad se to srovná."

 

Sestava:

Škvor J- - Kumsta, Tusjak, Müller - Šilhavý, Škvor M., Uršic, Kodad - Měchura, Florián, Kuželka

střídali: Vildman, Špalek

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci