Fotbalisté neporušili tradici a ze Soběhrd se vrací bez bodu

Dnešní dopolední derby v Soběhrdech nevybočilo z tradice, že odsud body nevozíme. Domácí se, díky své efektivitě, zaslouženě radovali z výhry 4:1 (2:1). Herně jsme se jim ale minimálně vyrovnali. S ohledem na fakt, že s náskokem vedou naší skupinu trojky, ale nijak zázračný fotbal nepředvedli.

 

Náš tým byl vpředu zcela bezzubý a v záloze díky absenci kapitána Milana Škvora bez nápadu. Na velmi hrbolatém terénu jsme nedokázali míč pořádně ukočírovat. Zápas probíhal dle tradičních podzimních not, když jsme se ujali vedení střelou Petra Floriána z dobrých 30 metrů a hráli slušný fotbal. S blížícím se koncem první půle převzali iniciativu Soběhrdy a v závěrečných deseti minutách skóre otočili, když druhý gól, těsně před poločasovým hvizdem, jde zcela na vrub dnes nepřesvědčivého gólmana Podroužka.

 

Druhý poločas jsme začali dobře, hrálo se více na půlce domácí, ale nevytvořili jsme si žádnou gólovku. Naopak asi po 20 minutách jsme zaspali při rohu a zcela volný soběhrdský hráč pohodlně skóroval. Domácí pak pečetili výsledek gólem z neodpískaného ofsajdu.

 

Velmi nevydařený podzim tedy konečně skončil. Krčíme se na 12.místě, tedy těsně nad sestupovými vodami, což nikdo ani v nejčernějších snech nepředpokládal. Absence Ondry Hanibala, který bude i na jaře hostovat ve Struhařově, byla znát více než jsme si mysleli. Když se k tomu přidalo zranění Tomáše Ryšavého v přípravě, špatné klima v kabině v první části podzimu a hlavně neschopnost proměňovat šance, nemůžeme se divit pohledu na tabulku. Vloni v OP jsme měli za podzim bodů více.

 

Místo spřádání plánů na boj o návrat do okresního přeboru, budeme muset na jaře zabrat, abychom se posunuli alespoň do horní poloviny tabulky, kam kvalitou i zázemím patříme.

 

V sobotu 8. prosince od 17h se koná výroční členská schůze TJ spojená s fotbalovou rozlučkou. Všichni jste srdečně zváni. Zhodnotíme rok, bude gulášek, měla by být harmonika a ještě jedno překvapení.

 

Nezapomeňte se také zapojit do hlasování již v 5. ročníku ankety Ostředecký fotbalista roku (prostým vypsáním pořadí do mailu, zasláním naskenovaného lístku mailem nebo odevzdáním lístku v restauraci).

 

Ostředecká sestava:

Podroužek - Ryšavý, Burcev, Uršic, Müller - Vildman (Kumsta), Šilhavý, Macháček - Kukla (Sedlmaier), Florián, Měchura

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Obrázek: P1011049.JPG

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci