Oba týmy dospělých si převezly z venku čtyřku

Oba ostředecké týmy si přivezli ze včerejších zápasů venku shodný výsledek. Zatímco u áčka je porážka 1:4 zklamáním a jen zaskakující gólman Podroužek ho zachránil od debaklu, tak beso se, i přes porážku, na půdě favorita z Libže drželo (domácí nám dali dvě branky z penalt). Gólmanskou premiéru si v Libži odbyl Vašek Budka a vůbec si dle očitých svědků nevedl zle.

 

Sobotní výkon áčka ve Václavicích bohužel zapadá do mozaiky posledních zápasů. Náš tým působí hodně rozháraně a vůbec nedělá klubu dobrou vizitku. Hráči se hádají mezi sebou, hrubě si nadávají, zkrátka netáhnou za jeden provaz. Soupeři, které bychom měli s lehkostí přejet, nás snadno porážejí.

 

K zamyšlení je i fakt, že v pěti zápasech venku jsme po prvních poločasech dvakrát vedli a třikrát drželi nerozhodný stav a přesto jsme nakonec z tak dobré výchozí situace vytěžili jen chabý bod za remízu v Úročnici. Musíme si přiznat, že plán vrátit se do okresního přeboru je už nereálný. Spíše to vypadá, že se budeme muset hodně snažit, abychom vůbec udrželi třetí třídu. Důležité bude uhrát na podzim ještě nějaký ten bodík a pořádně se připravit na jaro a boj o záchranu.

 

 

TJ Václavice - Sokol Ostředek 4:1 (1:1)

 

Branka: Ondra Vildman

 

Sestava:

Podroužek - Macháček, Škvor M., Burcev, Müller - Krejcárek (46.Kumsta), Kukla, Uršic, Šilhavý - Florián, Vildman

 

FK Libež - Sokol Ostředek B 4:1 (1:0)

 

Branka: Fanda Sedlmaier

 

Sestava:

Budka - Kančij V., Šimáček, Sadílek, Koudelka - Sedlmaier, Bouška, Nerad, Fiala - Ptačovský, Kofroň

 


 

 

 

Foto: J.Hanibalová



Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci