Ostředecká minipřípravka skončila druhá na turnaji ve Vlašimi

Ostředecká mladší přípravka dnes vybojovala druhé místo na dalším turnaji v rámci své skupiny OP, který tentokráte proběhl na umělé trávě ve Vlašimi. Naši špunti, dnes v početnějším složení než minule, si zaslouží opět velkou pochvalu.

 

V prvním zápase jsme, stejně jako před týdnem, porazili vlašimské déčko 3:0. V druhém zápase nás čekal Pravonín. Vyklepli jsme ho v poměru 5:1. O vítězi turnaje tak znovu rozhodoval náš zápas s vlašimským béčkem. Zápas byl vyrovnaný. Těsně před koncem za nerozhodného stavu 2:2 jsme měli šanci rozhodnout. Bohužel jsme neskórovali a z protiútoku Vlašim rozhodla o svém vítězství 3:2 a prvenství v dnešním turnaji.

 


 

Přehled utkání:

Sokol Ostředek - FC Graffin Vlašim D (r.2006) 3:0 (0:0)

branky: Vrána Štěpán 2, Svoboda Jiří

 

Sokol Ostředek - Sokol Pravonín 5:1 (4:0)

branky: Vrána Štěpán 4, Svoboda Jiří

 

Sokol Ostředek - FC Graffin Vlašim B (r.2005) 2:3 (2:1)

branky: Svoboda Jiří, Vrána Štěpán

 

Složení ostředeckého týmu:

Hajný J. - Rezková P., Bareš Vítek, Mistolerová L., Bareš Vojta, Vrána Š., Svoboda J., Pejša A., Škvor M.

 

Pořadí na turnaji

1. Vlašim B 7:4 9b.

2. Ostředek 10:4 6b.

3. Vlašim D 7:7 3b.

4. Pravonín 4:13 0b.

 


 

V celkovém součtu skupiny, však tato porážka nemá až takovou váhu. O celkovém pořadí skupiny a postupujícím do finále OP by totiž neměl dle rozpisu soutěží OFS 2012/13 rozhodovat počet bodů, ale jen vstřelené a obdržené branky. Po dnešním turnaji jsme Vlašimi odskočili o další tři branky. 

 

Pořadí po 2 turnajích

1. Ostředek 20:5

2. Vlašim B 17:7

3.Vlašim D 15:17

4. Pravonín 4:27

 


 

Foto: Petr Šebesta a Graffin Vlašim



Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci