Ostředečtí fotbalisté smazali v devíti dvougólový náskok soupeře a přivezli si z Jankova cenný bod

Ostředecké fotbalisty dnes čekal těžký zápas na hřišti spolunováčka z Jankova, který všechny předchozí zápasy na domácím hřišti vyhrál. Potěšující byla skutečnost, že kromě dlouhodobě zraněných (Ryšavý a Kukla) měl trenér Hromas k dispozici všechny hráče.

 

Veškeré předzápasové záměry vzaly za své, když musel předčasně do sprch nejprve v prvním poločase David Langer a krátce po začátku druhé půle i Lukáš Daněk. Jankov v té době vedl a na ostředecké barvy by si v ten okamžik nevsadil ani největší optimista. Spíše se dal očekávat pořádný výprask.

 

Zbylých devět hráčů na hřišti se však semklo a podalo heroický výkon. Naši dali do hry srdíčko a přes dvojnásobné početní oslabení jsme začali hrát lepší fotbal. Jak prohlásil asistent trenéra B.Slabý: "Naši hrají lepší fotbal, když máme někoho vyloučeného, v jedenácti lidech nám to nejde."

 

Ještě v 85.minutě vedl Jankov 2:0 a domácí jistě očekávali, že zápas v klidu dovedou k vítězství. Trenérovi Hromasovi se podařilo střídání, když na hřiště poslal čerstvé Kamila Krejcárka a Edu Špalka.

 

Byl to právě Eda Špalek, který si ke konci zápasu vynutil penaltu v náš prospěch. Petr Florián se nemýlil a snížil na 1:2. V nastaveném čase pak Eda po skrumáži, k zděšení všech domácích hráčů i diváků, vyrovnal a zajistil nám velmi cenný bod!

 

Příští sobotu hostíme od 14.30h Neveklov a bylo by super, kdybychom bod z Jankova potvrdili výhrou.

 

Ostředecká sestava:

Škvor J. - Měchura, Florián, Uršic, Langer - Vildman, Hanibal, Škvor M., Macháček, Šilhavý - Daněk

střídali: Krejcárek, Špalek, Müller

 


 

Foto: J.Hanibalová

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci