Ostředečtí fotbalisté přivezli cenný bod z Vrchotových Janovic

Ostředečtí fotbalisté dnes uhráli velmi cenný bod po remíze 2:2 (2:1) na hřišti Vrchotových Janovic, když hráli téměř celý druhý poločas bez vyloučeného kapitána Milan Škvora a ani ve třetím utkání v okresním přeboru tak nepoznali hořkost porážky. Naši hráči se posunuli na stříbrnou příčku v tabulce před vedoucí béčko Teplýšovic.

 

Pro milovníky statistik je jistě zajímavá informace, že z pěti vzájemných zápasů v OP s Vrchotovými Janovicemi, třikrát skončil zápas 2:2, z toho již podruhé venku. Další dva jsme prohráli venku 2:3 a doma 1:2.

 

Zdeněk Měchura i Jenda Müller se dokázali dát během týdne dohromady, takže jsme nastoupili v nejsilnější sestavě. Na marodce zůstává Kamil Krejcárek a Tomáš Ryšavý, oba si zahrají nejdříve za měsíc.

 

Do vedení šli naši fotbalisté. Ve 27.minutě se po rohu dostal ke střele Petr Florián, míč tečoval ještě Lukáš Kukla a domácí si vrazili míč do vlastní sítě - 0:1.

 

O několik minut poté přišel o svou podzimní neprůstřelnost náš gólman Jirka Škvor, přesto více jak 210 minut bez obdržené branky je slušný výkon. Domácí pak ve 40.minutě skóre otočili ve svůj prospěch a za stavu 2:1 se šlo i do kabin.

 

Ve druhém poločase na hřišti příliš neohřál Milan Škvor, v 50.minutě uviděl z rukou sudího Hocka červenou kartu a musel odkráčet do sprch.

 

Naši borci ani v deseti nesložili zbraně. V 65.minutě zatáhl balón Fanda Macháček, přihrál na Lukáše Kuklu, který se nějakých 6-7 metrů před brankou otočil, vystřelil a vyrovnal - 2:2.

 

Do konce utkání se již skóre nezměnilo, přestože jsme i v deseti měli šance (Měchura, Hanibal, Kukla) zvrátit výsledek zpět na naší stranu.

 

Příští sobotu k nám přijedou Maršovice, utkání začíná v 16.30h Budeme se muset pravděpodobně obejít bez Milana Škvora a chybět bude i Jirka Škvor. Přesto budeme usilovat o vítězství, které by nás mohlo posunout do čela tabulky!

 

Naše bilance s Maršovicemi v OP je pasivní, vyhráli jsme pouze jednou - 2:0 doma 9.září 2006, poté následovali tři prohry v řadě 2:3(V), 0:2(V) a 0:3(D). Je tedy co napravovat!

 

Ostředecká sestava:

Škvor J. - Měchura, Florián, Uršic, Müller - Šilhavý, Škvor M., Hanibal, Vildman - Kukla, Špalek

střídali: Macháček, Daněk, Šmerha

 


 

 Grafika: F.Sedlmaier


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: R.Kotil

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci