Ostředecké béčko neuspělo v Přestavlkách

Ostředecké beso pouze o deseti hráčích včera statečně bojovalo v derby v nedalekých Přestavlkách, ale nakonec odešlo poraženo v poměru 3:1 (1:1).

 

Jakub Koudelka hrající beka dvakrát zachránil naší branku od gólové pohromy, když vykopával z brankové čáry. Ota Šimáček se překonával a pokud usměrní svou životosprávu, má na to stát se platným členem áčka. Radek "Johny" Štěch bez nějakých výraznějších zaváhání s přehledem dirigoval obranu, v čemž mu výraznou měrou pomáhal Láďa Fiala.

 

Lukáš Bouček, jeden z mála pravidelně trénujících hráčů béčka, si v záloze šáhl až na dno, ale za svůj výkon se vůbec nemusí stydět a spolu s Milanem Znamenáčkem několikrát vystavili nekompromisní stopku přestavlckým. Vasil Kančij měl svůj den a jezdil po hřišti jako za mlada. Škoda jen, že si neodpustí své komentáře, ať už na protihráče, tak i na kamarády z týmu. Martin Kozák se zlepšuje zápas od zápasu a několikrát předvedl, že ještě zdaleka neřekl vše. V útoku odvedl velmi dobrou práci korunovanou vyrovnácí brankou z penalty Eda Špalek - jediná včerejší posila z áčka.

 

Opět se ukázala stará fotbalová pravda, že mužstvo se v deseti semkne a hraje lépe než kdyby bylo v plném počtu.

 

Ostředecká sestava:

Nerad M. - Fiala, Štěch R., Šimáček O., Koudelka J. - Bouček, Kančij V., Znamenáček, Kozák - Špalek E.

 


 

Foto: R.Kotil

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci