Fotbalisté áčka nestačili na Netvořice

Ostředečtí fotbalisté vstupovali do sobotního utkání proti Netvořicím, se kterými na podzim prohráli, se záměrem napravit nepovedený zápas v Mysliči a předvést domácím fanouškům pěkný fotbal. Bohužel, přestože po herní stránce podali o hodně lepší výkon, „umřeli“ na neproměňování šancí. I kdyby se hrálo o hodinu déle, gól bychom asi nedali , a tak jsme utrpěli první jarní domácí porážku 0:2 (0:1).

První půlka patřila netvořickým, již v 9. minutě přišla studená sprcha v podobě první branky v naší síti po pěkné akci středem hřiště – 0:1. První fotbalovou akci předvedli naši borci až po půlhodince. Ondra Vildman kopal trestný kop od lajny, jeho centr našel ve vápně Edu Špalka, který pěkně protáhl netvořického gólmana. Více toho z naší strany v první půlce k vidění nebylo.

Do druhého poločasu nastoupili naši jako vyměnění, začali předvádět hru, na kterou se nechalo koukat. V 50-minutě se ke střele na hranici vápna protlačil Pepa Šilhavý, míč šel k naší smůle těsně vedle tyčky. V 65.minutě zatáhl po lajně míč Lukáš Daněk, přihrál na volného Ondru Vildmana, který prostrčil na Edu Špalka. Eda ale trefil jen vyběhnuvšího gólmana hostí.

O pět minut později střílel po zpětné přihrávce Edy Špalka do břevna Milan Škvor. Krátce na to spálil další šanci tentokráte Eda. Zdálo se, že vyrovnání je jen otázkou času. V 70- minutě však podnikli hosté rychlý kontr a zasadili nám druhý a rozhodující úder – 0:2. Těsně před koncem hlavičkoval Milan Škvor z pár metrů do netvořického gólmana a pak už se rozhodčí slitoval a závěrečným hvizdem ukončil naše trápení.

Připsali jsme si druhou porážku v řadě, což je škoda, protože vzhledem k porážkám Úročnice jsme mohli vybojovat krásné konečné druhé místo. Nyní musíme v sobotu vyhrát na hřišti posledních Václavic, abychom si udrželi alespoň třetí místo před dotírajícími Soběhrdy.

 

Ostředecká sestava:
Škvor J. – Měchura, Hanibal, Uršic, Macháček – Krejcárek, Škvor M., Vildman, Šilhavý – Daněk, Špalek


 

 

 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci